Tuorein sisältö

Lappeenrantaan uusi kaupunkifestari - ensimmäisen artistinimet julkistettu

21.11.2016 klo 10.47 | Luettu: 1799 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoLappeeFest järjestetään Lappeenrannassa ensimmäistä kertaa 15.-18.6.2017. Nelipäiväisen tapahtuman päänäyttämönä toimii kaupungin ydinkeskusta - uusi Marian Aukio, Keskuspuisto ja Amarillo-ravintolamaailma.

Tapahtuma on teemoitettu eri kohderyhmille. Torstaina tavoitellaan nuorisoa. Perjantaina ja lauantaina lavalle nousee tämän hetken ykkösartisteja ja sunnuntaina on ohjelmaa lapsille sekä koko perheelle.

Torstain ikärajatonta Get2gether –iltaa tähdittävät Arttu Lindeman, Lucas sekä tubettajat Hermanni, Herbalisti ja Mansikkka. Perjantain ja lauantain esiintyjistä julkaistaan puolet: Apulanta, JVG, Eppu Normaali, Popeda ja Bad Boys Blue (GER).

Torstain liput sekä rajoitettu määrä kahden päivän (pe-la) Early Bird –lippuja ovat nyt myynnissä. Festarin loput esiintyjät ja perjantain ja lauantain tarkempi ohjelma julkaistaan joulukuun aikana. Samalla alkaa myös päivälippujen myynti. Sunnuntain koko perheen tapahtuman Vekara-Festin ohjelma ja aikataulu julkaistaan tammikuussa.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saara Aalto upeasti ... Saara Aallon Suvi-si... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


149


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova