Tuorein sisältö

Saara Aallon Suvi-sisar tuuraa siskoaan konserttikiertueen ensimmäisillä keikoilla

21.11.2016 klo 12.19 | Luettu: 2348 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saara Aallon menestys Britannian X Factor -kisassa aiheuttaa muutoksia Saaran ja Teemu Roivaisen Jouluenkelit-konserttikiertueen esiintyjäkokoonpanoihin.

Kuten aikaisemmin on tiedotettu, Saaran estyessä saapumasta paikalle, tuuraajina toimivat Saaran sisar Suvi ja Camilla Bäckman.

Näillä näkymin Suvi ja Camilla esiintyvät Seinäjoella perjantaina 25.11., Mikkelissä sunnuntaina 27.11. ja Lahdessa maanantaina 28.11.

Seuraavien konserttien tilanteesta tiedotetaan erikseen.

"Toivon sydämestäni Saaralle menestystä ja jatkoa kisassa. Jos hän ei pääse konsertoimaan kanssamme, meillä on loistavat tuuraajat; Suvi Aalto sekä kansainvälisen tason laulaja Camilla Bäckman, joka lähteekin pian Cirque du Soleilin kiertueelle", toteaa Teemu Roivainen.

Vuosi ollaan valmistauduttu tähän kiertueeseen, viimeiset vuodet ollut niin upea kiertue, et nyt päätettiin tehdä vielä isommin???? Vielä en tiedä, mille keikoille ehdin, mutta tarpeen tullen mua tuuraa kaksi upeaa: @suviaalto ja @camilla_backman Molemmat upeita laulajia mm. The Voice of Finlandista. Camilla on myös ensimmäinen suomalainen laulaja, joka lähtee kiertämään maailmaa Cirque Du Soleilin kanssa !! Hänet valittiin tuhansien laulajien joukosta ja lähtee kiertueemme jälkeen tekemään maailman isointa kiertävää sirkus-show'ta, ihan uskomatonta, onnea Camilla!! ?????? On vihdoin aika uskoa, että kyllä Suomesta pystyy ponnistamaan maailmalle, kun vain tekee kovasti ja kärsivällisesti töitä ja jaksaa pitää mielen positiivisena ???? No mutta????hieno kiertue tulossa, tulkaahan nauttimaan jostain tosi spesiaalista!???? Ja Teemun joululevykin julkaistiin eilen!! Huhhuh!! ?????? Kyllä nyt tapahtuu kaikkea ihanaa! Lippuja saapi ticketmasterista ???????????? #jouluenkelit

Kuva, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lappeenrantaan uusi ... Ihmeotusten suosio o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova