Tuorein sisältö

Highlander-kierrätyksen ohjaa John Wick -mies

22.11.2016 klo 22.52 | Luettu: 1400 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Joka toisen tulevan toimintaelokuvan ohjaa John Wickin ohjaaja? Leffauutisia seuraava saattaa näin tuumia. John Wick on esikoisohjaus kahdelle miehelle: he ovat lähteneet soolourille ja molemmille löytyy tekemistä.

Chad Stahelski on kiinnitetty uuden Highlander-elokuvan ohjaajaksi. Hän on se mies, joka vastaa yksin Wickin jatko-osasta ja on mukana työstämässä leffaa Triple Threat, joka kertoo kolmesta aasialaisesta potkumestarista (uutinen).

80-luvun kulttiklassikko Highlander kertoo ikinuorista miekkamiehistä, jotka yrittävät lyödä toisiltaan päät irti. Monikaan leffa ei ole saanut yhtä sekavaa kokoelmaa jatko-osia: kakkososa lisätään usein kaikkien aikojen huonoimpien elokuvien listalle.

Stahelski kuvailee Highlanderia siten, että kuolemattomuus, rakkaus ja identiteetti ovat rikkaita teemoja, jotka on kääritty värikkääseen mytologiaan. Tältä pohjalta on hyvä lähteä kehittämään hahmoja, myyttisiä teemoja ja toimintakohtauksia, hän tuumii.

Uusi alku on ollut suunnitteilla noin 10 vuotta, eli siitä lähtien kun tv-elokuva-trilogian ensimmäinen ja viimeinen osa haukuttiin lyttyyn.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< George W. Bushin nar... Dyyni eli Dune suunt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova