Tuorein sisältö

Uuden sukupolven X-Menit kohtaavat Demonikarhun

25.11.2016 klo 18.00 | Luettu: 2839 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

ComingSoon.net on saanut käsiinsä konseptitaidetta, joka paljastaa, minkälaisen nallen nuoret X-Men-sankarit kohtaavat elokuvassa New Mutants.

Demon Bear on karhun näköisen demonin nimi. Hahmo ei ole simppeli jättihirviö, vaan tähän tietoon elokuvan tärkein konna. Demon Bear saa voimaa ihmisten negatiivisista tunteista ja se kykenee muuttamaan muotoaan, teleporttaamaan ja korruptoimaan sielut.

Coming Soonin mukaan elokuva tavoittelee yhtäaikaa Stephen Kingin ja John Hughesin tyylejä (kuten periaatteessa tekee Netflix-sarja Stranger Things). Ensi-ilta saattaa olla keväällä 2018, mutta X-Men-suunnitelmilla on tapana elää. Ohjauksesta vastaa Josh Boone (Tähtiin kirjoitettu virhe).

Huhujen mukaan Game of Thrones -tähti Maisie Williams neuvottelee ihmissusimaisen Wolfsbanen roolista. Boonen luottomies Nat Wolff saattaa näytellä Kanuunankuulaa, eli syöksyvää mutanttia. The VVitch -tähti Anya Taylor-Joy saattaa napata taikovan ja miekkaa heiluttavan Magikin roolin. Nämä hahmot esiintyvät videolla:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Resident Evil -sarja... Päivä pilalla: Imper... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova