Tuorein sisältö

Foto: Sophie Turnerin X-Men-hahmo kuoriutuu vaatteistaan ja ihostaan

07.12.2017 klo 23.30 | Luettu: 2824 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Entertainment Weeklyn kansikuva on ensimmäinen vinkki siitä, miten elokuva X-Men: Dark Phoenix käsittelee nimihenkilöä. Jean Grey on telepaatti ja telekineetikko, jonka kyvyt kasvavat huomattavasti: hänestä tulee "kosminen voima", mikä on Marvelin tapa viitata sarjakuvauniversumin voimakkaimpiin hahmoihin. Phoenix eli Feeniks on käypä nimi hahmolle, joka voi herätä henkiin. Dark Phoenixiksi kutsutaan Jean Greytä, josta tulee uhka.

X-Men: Viimeinen kohtaaminen toteutti hyvin vaisusti tarinan pahasta Jean Greystä: tarinan on tarkoitus poiketa avaruudessa saakka. Ensi vuoden marraskuussa valmistuu uusi yritys. Jean Greytä näyttelee Game of Thronesista tuttu Sophie Turner, joka aloitti roolissa elokuvassa X-Men: Apocalypse.

Ohjaaja Simon Kinberg tunnetaan kirjoittajana, jonka töihin lukeutuu Viimeinen kohtaaminen. Viimeksi studion ohjeet johtivat siihen, että Greyn tarina typistyi sivujuoneksi. Tällä kertaa Kinberg on mukana tunteella: hän näki elokuvan päässään niin selkeästi, että hän tahtoi ohjaajaksi, kun edellisestä osasta vastannut Bryan Singer astui sivuun.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rillit huurussa -kau... Voi v***u: Quentin T... >

Keskustelut (2 viestiä)

nvisngi

07.12.2017 klo 23.35 1 tykkää tästä

Jännä nähdä mitä tekevät. Suurimpia X-Men kolmosen ongelmia oli että olisi vaan vaatinut paljon enemmän aikaa. Tai sitten suurin piirtein Phoenix olisi yksin jyrännyt ilman Magneton valmistelumontaasia.
lainaa
HotHotHotHot

08.12.2017 klo 12.29 2 tykkää tästä

Tässä tytössä on kyllä jotain niin helvetin seksikästä!! I like very much. ;P
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova