Tuorein sisältö

Maaginen megaomena on löydettävä! Vielä yksi Assassin's Creed -traileri

09.12.2016 klo 20.00 | Luettu: 2303 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael Fassbenderin näyttelemän linnakundin on matkustettava esi-isänsä muistoihin selkälonkeron avulla, mutta miksi? Juonikuvaukset ovat painottaneet sitä, että palkkamurhaajien ja kumppanien juonet ovat jatkuneet vuosisatojen ajan ja sankarin on kehityttävä alan mestariksi nykyaikaa varten. Uusi traileri lisää, että omenaa tässä etsitään.

"Eedenin omena" on Assassin's Creed -peleistä tuttu esine, joka on muinaisen kansan kehittynyttä teknologiaa. Omenien ja muiden "Eedenin palasten" käyttö selittää monet ihmiskunnan historiasta tutut yliluonnolliset tapahtumat. Kuulemma jopa Jeesus jeesusteli sellaisten avulla.

Suomen ensi-ilta on 28.12.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sota Apinoiden plane... Nimeä vaihtanut Fast... >

Keskustelut (2 viestiä)

pvhisfpihvg

10.12.2016 klo 13.25

Tässä on nyt mennyt pelin vitsi ihan ohi. Se perkeleen omenahan oli koko pelin ongelma, kun joku idiootti pelkäsi että pelkkä historiallinen draama historiallisessa ympäristössä ei toimi.

Kun on niin komeat puitteet lähi-idässä, italiassa jne ja kyse salamurhista niin voisi loistavasti tukeutua west wing-mäiseen kerrontaan. Sitten loppuajan voi katsella siviilejä töissään, ajan taidetta jne jne

No eipä leffan aikana ehdi muutenkaan paljoa virtuaaliturismia harrastaa
lainaa
Aasi

10.12.2016 klo 14.26 2 tykkää tästä

Simon Gruber saa kyl kylmät väreet aikaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova