Tuorein sisältö

Kohutanssija väittää palauttaneensa Kanerva-viesteistä maksetut rahat

28.03.2008 klo 11.00 | Luettu: 2785 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tanssija ja erotiikkatähti Johanna Tukiainen väittää palauttaneensa Hymy-lehdelle ulkoministeri Ilkka Kanervan tekstiviesteistä saamansa palkkion.

Tukiainen vahvisti STT:lle, että Hymy on maksanut hänelle Kanervan lähettämien tekstiviestien uutisoinnista. Taloudellisen hyödyn määrää Tukiainen ei suostu paljastamaan.

- Olen henkilökohtaisesti palauttanut rahat lehdelle. Lisäksi olen palauttanut ja kieltäytynyt ottamasta vastaan minulle tarjottuja lahjoja ja matkoja.

Tukiainen kertoo tulleensa katumapäälle heti seuraavana päivänä. Hän oli yhteydessä Hymy-lehden toimitukseen ja yritti kieltää tekstariviestikohusta kirjoittamisen. Turhaan.

- Tein virheen antaessani viestit Hymylle. Seuraavana päivänä tajusin, että tein itse väärin. Olin silloin niin kiihtyneessä mielentilassa. Mutta tässä on niin paljon ihmisiä, jotka osaavat puhua ympäri, Tukiainen kertoo.

Helsingin käräjäoikeus antoi eilen päätöksen tekstiviestien mahdollisesta julkaisusta. Käräjäoikeus hylkäsi Tukiaisen vaatimuksen tekstiviestien julkaisukiellosta. Näin Hymy-lehdellä on mahdollisuus julkaista hallussaan oleva tekstiviestimateriaali, lehti aikoo julkaista osan viesteistä ensi viikolla.

Lähde STT, Turun Sanomat, Iltalehti





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen Soundgarden ... Turun linnut eivät p... >

Keskustelut (2 viestiä)

zergbur

Rekisteröitynyt 07.08.2007

28.03.2008 klo 14.03

Selimac....
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

28.03.2008 klo 16.23

*splat* sanoi kakka kun se solahti tuulettimeen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova