Tuorein sisältö

Blade Runner saa jatko-osan: ensimmäinen traileri

19.12.2016 klo 19.03 | Luettu: 3668 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Blade Runner on floppileffa, josta on leikelty lukuisia versioita, ja samalla yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista tieteiselokuvista. Ensi vuonna valmistuu jatko-osa Blade Runner 2049, jossa Harrison Ford jatkaa Rick Deckardin näyttelemistä. Deckard on entinen replikanttien eli keinotekoisten ihmisten metsästäjä. Uutta alan miestä näyttelee Ryan Gosling ja mukana ovat myös Robin Wright ja Dave Bautista.

Ohjauksesta vastaa Denis Villeneuve, joka on juuri voittanut sci-finörtit puolelleen ufo-jännärillä Arrival. Villeneuve on kuvaillut elokuvaa suurimmaksi taiteelliseksi haasteeksi, jonka hän on kohdannut. Hän yrittää ottaa valmiin maailman ja tehdä jotakin persoonallista. Hän ei usko, että alkuperäisteoksen tasolle on mahdollista nousta, mutta hänen mukaansa Blade Runner on yksi parhaista viimeisen 50 vuoden aikana tehdyistä elokuvista, joten jalat on hyväkin pitää maassa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Children Of Bodomin ... Munkki, lupaus kahvi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Cubisti

20.12.2016 klo 13.58

Alkuperäisessä loppui jäi auki ja jäi 70-luvun lopun tyylille uskollisesti katsojan tulkittavaksi, että oliko esim. Decard itse replikantti vai ei.

Se on elokuvana vieläkin ihan TOP10:ssä ja toivottavasti tuleva elokuva ei vastaa alkuperäisen avoimiin kysymyksiin vaan luottaa niihin vahvuuksiin joita alkuperäinen edusti olkoonkin, että 2010-luvulla se olisi omituisuus valmiiksi pureskeltujen ja kädestä pitäen selitettyjen elokuvien joukossa.

Pahinta odottaen.

Löytyisikö tämän kunniaksi arkistoista peliarvostelua/pelataanpa jaksoa Blade Runnerin PC-pelistä 1990-luvulta?
lainaa
hvifpdfvpih

20.12.2016 klo 17.18

Jos Senior-Harrison kerrankin olisi katsottava. Roolit "uusissa" Indyissä, Star Warseissa ja jopa Expendablesissa ovat olleet melko surullisia. Hieman on yritystä mutta pilkettä ei lainkaan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova