Kun Game of Thrones kohtaa Star Warsin, roisto on ruotsalainen

09.01.2019 klo 23.30 | Luettu: 1173 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Klikinsäästäjä: uuden Dune-elokuvan roistoa näyttelee Stellan Skarsgård. Mamma mia!

Viime vuosina on väitetty usein, että 60-luvulla alkanut Dune-saaga on kuin Star Warsin ja Game of Thronesin risteytys. Vertaus mainittiin eilisessä uutisessammekin.

Tuoreen uutisen mukaan Skarsgård näyttelee paroni Vladimir Harkonnenia. Harkonnen-suku hallitsee aavikkoplaneettaa, jolta löytyy "rohtoa", ja se joka hallitsee rohtoa, hallitsee universumia. Hovijuonittelusta johtuen Atreides-suku saa planeetan haltuun, mutta siitä seuraa ongelmia.

Eilen kerrottiin, että mukaan on liittynyt Dave Bautista. Tuoreet tiedot tarkentavat, että hän näyttelee paroni Harkonnenin sukulaispoikaa Glossu Rabbania, joka on väkivaltainen öykkäri.

Timothée Chalamet näyttelee nuorta Paul Atreidesia ja Rebecca Ferguson hänen äitiään Jessicaa. He ovat sankareita, joskaan asiat eivät ole yksinkertaisia: elokuvan on määrä aloittaa eeppinen saaga. Ohjauksesta vastaa Denis Villeneuve, joka ohjasi Bautistaa myös Blade Runner 2049:ssä.

Harkonnen-nimen on tarkoitus kuulostaa karulta ja venäläiseltä. Kun kirjailija Frank Herbert selasi puhelinluetteloa, hän löysi nimen Härkönen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Fitness-hahmo Eevi T... Yllätys, Suomen oma ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova