Tuorein sisältö

Blade Runner 2049 saa korkean ikärajan ja mahdollisesti jatkoa

22.12.2016 klo 12.56 | Luettu: 3170 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Blade Runner 2049 on "yksi kalleimmista riippumattomasti rahoitetuista korkean ikärajan elokuvista koskaan".

Ohjaaja Denis Villeneuve virnuilee, että tuottajat mielellään muistuttavat häntä tästä asiasta. Leffan levittäjinä toimivat isot studiot Warner Bros. ja Sony, mutta päävastuussa on "riippumaton" tuotantoyhtiö Alcon.

Leffa saa ikärajan kun se valmistuu, mutta Villeneuve tavoittelee ikärajaa R, jonka alkuperäinenkin Blade Runner sai. 2049 kuvattiin kesällä ja syksyllä, joten on mahdollista, että Deadpoolin eli kaikkien aikojen menestyneimmän R-elokuvan suosio ehti toimia kannustimena. Blade Runner ei menestynyt teattereissa.

Villeneuve sanoo lisää oikeita asioita naavaparroille: hän käyttää mahdollisimman vähän vihreää kangasta ja tietokonetehosteita.

Ensi-ilta on lokakuussa 2017. Villeneuven ensimmäinen sci-fileffa on uunituore Arrival, mutta lajityyppi saattaa viedä hänet mennessään: hänellä on pari muutakin ideaa ja myös Blade Runner saattaa jatkua, jos suosiota riittää. Hän on juuri aloittanut neuvottelut uuden Dyyni- eli Dune-elokuvan ohjaamisesta.Lähteet: Screen Daily, Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Expendables 4 os... Nummirock vahvistui ... >

Keskustelut (2 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

22.12.2016 klo 21.53 2 tykkää tästä

"Villeneuve sanoo lisää oikeita asioita naavaparroille: hän käyttää mahdollisimman vähän vihreää kangasta ja tietokonetehosteita. "

No tässä on jo yksi hyvä syy lähteä katsomaan elokuva.
lainaa
vsdvhfoisgq

23.12.2016 klo 10.10 2 tykkää tästä

cs_bot kirjoitti:
"Villeneuve sanoo lisää oikeita asioita naavaparroille: hän käyttää mahdollisimman vähän vihreää kangasta ja tietokonetehosteita. "

No tässä on jo yksi hyvä syy lähteä katsomaan elokuva.


Menit sitten myöntämään partaisuutesi

Tuo on kyl aika ympäripyöreä lupaus. Kun EA sanoo että he tekivät mahdollisimman kokonaisen pelin niin se tarkoittaa että tulee ainoastaan 5 DLC-pakettia. Toisaalta jos ei käytetä yhtään mitään niin tulevaisuusfiilis voi olla nolla ja tuloksena on draama 2016-luvun Chicagossa jossa kadulle on nostettu pari kiiltävää katukylttiä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova