Tuorein sisältö

Korkeimman ikärajan Marilyn Monroe -leffa suuntaa Netflixiin: Blonde-traileri

17.06.2022 klo 17.55 | Luettu: 639 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ana de Armas on Norma Jeane Mortensen eli Marilyn Monroe elokuvassa Blonde, joka perustuu Joyce Carol Oatesin romaaniin. Valkokankailla ja punaisella matolla Marilyn säkenöi planeetan juhlituimpana blondina, mutta yksityiselämässä hänelle tuottavat vaikeuksia rakastajat, pyrkyrit ja terveys. Kyseessä on vapaamuotoinen tulkinta ja tiivistelmä Marilynin mutkikkaasta elämästä. Juonikuvauskin ilmoittaa, että faktan ja fiktion rajat hämärtyvät taiteellisesti.

Leffa on ollut otsikoissa saatuaan Yhdysvalloissa NC-17-ikärajan seksuaalisen sisällön vuoksi. Ennen suoratoistoaikaa NC-17 tunnettiin kaupallisena itsemurhana, koska kaikki eivät suostu niin hirmuista leffaa esittämään tai myymään, eikä ikäraja ole yleinen nykyäänkään. Amerikkalaiset ovat amerikkalaisia, joten Suomessa ikäraja on todennäköisesti jotakin välillä 5-15. Singaporessa ikäraja on 21!

Elokuva debytoi Netflixissä 23. syyskuuta. Ohjaaja Andrew Dominik tunnetaan mm. teoksista Chopper ja Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel kehittelee Ih... Star Trek: Strange N... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova