Tuorein sisältö

Obi-Wan Kenobi joutui viipaloimaan Darth Maulia vielä Lukeakin vahtiessaan

04.01.2017 klo 22.30 | Luettu: 3077 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uudet Star Wars -tarinat kuuluvat viralliseen jatkumoon. Jo animaatiosarja Star Wars: The Clone Wars paljasti, ettei Darth Maul kuollut elokuvassa Star Wars: Episodi I - Pimeä uhka, vaan menetti pyllynsä kuin Woody Harrelson elokuvassa Veteen piirretty viiva ja selvisi Voiman pimeän puolen ansiosta. Maul on jatkanut nahistelua Obi-Wan Kenobin kanssa, joka jormankin vei ja jolta Maul ensin vei oppi-isän.

Maul on osa tuoreempaakin sarjaa Star Wars Rebels. Uusi mainos paljastaa, että tämä Jar Jar Binks -ajan pahis tulee vuorovaikuttamaan myös Alec Guinnessin näköisen Obi-Wan Kenobin kanssa. Jotkut fanit ovat pohtineet, että eikö tämän pitäisi olla Kenobin mahdollisen oman elokuvan juoni, mutta toiset ovat huomauttaneet, että vain näiden animaatioiden ystävät todella tuntevat Maulin.

Jos nämä kuviot eivät ole tuttuja: videolla esiintyy mm. suuramiraali Thrawn (joka esiteltiin suosituissa kirjoissa Jedin paluun jälkeen), Saw Guerrera (jota Forest Whitaker näyttelee Rogue Onessa ja jonka äänenä hän toimii yhä) ja Zeb (joka perustuu alkuperäiseen Chewbacca-konseptitaiteeseen).


Harrelson neuvottelee parhaillaan Han Solon oppi-isän roolista (uutinen).


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Deadpool yrittää juo... Natsit jatkavat USA:... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

efiohvsgioh

05.01.2017 klo 21.40 1 tykkää tästä

Luojan kiitos en ole katsonut noita lastenohjelmia. Taas ovat onnistuneet tekemään valtavan perseilyn.

Seuraavaksi sanotaan että Snook onkin keisari ja quiconkin tekee paluun
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova