Tuorein sisältö

Kotimaiselta death metal -veteraani Abhorrencelta uusi julkaisu

12.01.2017 klo 14.47 | Luettu: 819 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1989 Vantaalla perustettu ja seuraavana vuonna hajonnut Abhorrence oli maamme ensimmäisiä death metal -yhtyeitä. Bändin lyhyt ura käsitti demonauhoituksen lisäksi vain vuonna 1991 julkaistun 7”EP:n (Seraphic Decay Records). Hajoamisensa jälkeen yhtyeen jäsenistöä on nähty mm. Amorphiksen (Tomi Koivusaari), Spihan (Jussi Ahlroth) ja Impaled Nazarenen (Mika Arnkil) riveissä.

Abhorrence julkaisee uuden nauhoituksen kahden vuosikymmenen jälkeen. Levyn julkaisee Svart Records.

Vuonna 2012 Svart Records julkaisi yhtyeen jälkeen jättämästä materiaalista kokoelmalevyn Completely Vulgar. Nyt 10.2.2017 julkaistava albumi pitää sisällään Tuska-festivaalin keikalla äänitetyn livelevyn Totally Vulgar - Live at Tuska Open Air 2013.

"Tällä levyllä Abhorrencen lähes 30 vuotta vanhat biisit vihdoinkin kuulostavat siltä kuin pitää", toteaa laulaja Jukka Kolehmainen.

Abhorrence juhlistaa livelevynsä ilmestymistä kotimaan kiertueella yhdessä toisen kotimaisen death metalin uranuurtajan Demilichin kanssa.

"Tämä levy ja tulevat keikat laskevat vanhat biisit hautaansa. Siirrämme katseemme uusiin synkkiin syvyyksiin ja katsomme saammeko riittävän hirvittäviä salaisuuksia kaivettua esiin".

Abhorrencen ja Demilichin kiertue alkaa 10.2. Kuopion Henry´s Pubista, jonka jälkeen vuorossa on Jyväskylän Katse 11.2. Lyhyen kierroksen toinen puolisko nähdään seuraavana viikonloppuna, kun vuorossa ovat 17.2. Turun TVO ja 18.2. Bar Loose Helsingissä.


(Foto Tomi Isoaho)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivä pilalla: Suici... Haloo Helsinki! julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


142


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova