Tuorein sisältö

Video: Winona Ryder meni sekaisin Stranger Things -voitosta

30.01.2017 klo 18.44 | Luettu: 2992 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix-sarja Stranger Things voitti "Paras näyttelijäryhmä draamasarjassa" -palkinnon SAG-gaalassa (Screen Actors Guild Awards). David Harbour piti voimakkaan puheen, josta V2.fi:n toimittaja ei kuullut sanaakaan Winona Ryderin vuoksi. Winonan ilmeistä kertova juttu on luetuin uutinen arvostetulla Variety-sivustolla, joten V2.fi veikkaa, että video palvelee muitakin kuin kasvofetisistejä:"Paras näyttelijäryhmä komediasarjassa" -palkinnon sai Orange is the New Black. Stunttiryhmä-palkinnon sai Game of Thrones.

"Paras näyttelijä minisarjassa tai tv-elokuvassa" -palkinnon saivat Bryan Cranston (All the Way) ja Sarah Paulson (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story). "Paras näyttelijä draamasarjassa" -palkinnon saivat John Lithgow (The Crown) ja Claire Foy (The Crown). "Paras näyttelijä komediasarjassa" -palkinnon saivat William H. Macy (Shameless) ja Julia Louis-Dreyfus (Rouva varapresidentti).

Monet SAG-äänestäjät äänestävät myös Oscar-gaalassa, joten Oscar-ennustuksia on tarpeen säätää. Elokuvien pääroolipalkinnot menivät Denzel Washingtonille (Fences) ja Emma Stonelle (La La Land), ja sivuroolipalkinnot Mahershala Alille (Moonlight) ja Viola Davisille (Fences). Näyttelijäryhmä-palkinnon sai Hidden Figures - varjoon jääneet ja stunttiryhmä-palkinnon Hacksaw Ridge - aseeton sotilas.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Foto: Ocean's Eight ... Watch out Vince - Mö... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova