Tuorein sisältö

Gladiaattori II -traileri, eli: 24 vuotta sitten leffalehdessä nähty sarvikuonopiirustus herää henkiin

09.07.2024 klo 17.05 | Luettu: 879 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuonna 2000 valmistunut spektaakkeli Gladiaattori (Gladiator) ei tarvitse jatko-osaa. Sellainen yritettiin tehdä saman tien, mutta tekijät eivät onnistuneet ratkaisemaan sitä ongelmaa, että Russell Crowen näyttelemä päähenkilö kuoli. Vuosien ajan tekijät pohtivat vakavissaan, voisiko Maximus herätä henkiin roomalaista mytologiaa mukaillen. Alusta saakka puhetta on ollut myös Lucius-pojan varttumisesta. Lucius on katalan Commodus-keisarin siskonpoika, joka ihaili Maximusia ja joka toi Maximusille mieleen hänen oman murhatun poikansa.

Voisiko Lucius olla uusi gladiaattori? Kyllä, vahvistetusti. Löyhästi historialliselle hahmolle on keksitty täysin uusi tarina, jossa hän on kadonnut ja karaistunut Rooman ulkopuolella. Voisiko Lucius olla Maximusin salattu poika? Kyllä, mahdollisesti. Se idea mainittiin jo noin 20 vuotta sitten, ja itse Crowe on kertonut tänä vuonna kuulleensa huolestuttavia huhuja hahmonkehityksestä.

Yhtä kaikki: maailma tarvitsee 300 miljoonan dollarin sirkushuveja. Alkuperäisestä elokuvasta leikattiin useita visuaalisia ideoita, kuten vanha konseptitaide osoittaa. Ohjaaja Ridley Scott tarjoaa nyt osan niistä ja muuta. Ensi-ilta on marraskuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paholainen pukeutuu ... Lisa Kudrow ja Taika... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jester

10.07.2024 klo 09.02

Ensimmäinen lause kertoo kaiken tarvittavan, täysin samaa mieltä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova