Tuorein sisältö

Toinen World War Z ja kolmastoista Friday the 13th vedettiin kalenterista

07.02.2017 klo 13.50 | Luettu: 2158 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Paramount Pictures on hyllyttänyt kaksi elokuvaa toistaiseksi.

Vanhan tiedon mukaan World War Z 2 valmistuu tänä kesänä, vaikkeivät kuvaukset ole alkaneet, eikä elokuvalla ole ohjaajaa. Se saattaa siis olla suurempi uutinen monelle, että leffa ylipäätään oli kalenterissa.

Sisäpiirilähteiden mukaan Paramount toivoo, että leffa valmistuu vuonna 2018 tai 2019, mutta tämä ei ole virallista. Ohjaaja J.A. Bayona jätti projektin viime vuonna. David Fincher on sittemmin neuvotellut hommasta, mutta asiat eivät edenneet.

Kolmastoista Friday the 13th -elokuva on lykkääntynyt seuraavalla kaavalla viime vuosina: kun leffa pitäisi oikeasti tehdä, studio ilmoittaa, että se valmistuukin vasta seuraavana perjantaina, joka on 13. päivä. Nyt elokuva on poistettu kalenterista.

Paramountin kauhulämmittely Rings menestyi odotettua kehnommin viime viikonloppuna ja se on haukuttu lyttyyn, joten äkkinäiset päättelevät, että Paramount menetti uskon Friday the 13th -lämmittelyyn.

Paramount on samalla ilmoittanut, että Darren Aronofskyn mother! saapuu teattereihin 13. lokakuuta (perjantaina). Jennifer Lawrencen tähdittämä elokuva kertoo pariskunnasta, jonka suhde joutuu koetukselle, kun he saavat yllättäviä vieraita.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Teräs... Garagerockin edelläk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova