Tuorein sisältö

Darren Aronofsky ohjaa Elon Musk -elokuvan

11.11.2023 klo 13.15 | Luettu: 1316 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Firmoja osteleva ja niitä kehittävä ja/tai pilaava miljardööri, visionääri ja mulkvisti Elon Musk on ristiriitainen hahmo. Darren Aronofsky on monipuolinen ohjaaja. Aronofskyn ohjaama Musk-leffa on vähintään yhtä kiinnostava kuin David Fincherin The Social Network?

Mutta mitä Aronofsky aikoo Muskilla tehdä? Onko avaruuteen tähtäävä Musk hänen uusi Nooansa? Onko Facebookin perustajan tappeluun haastanut Musk hänen uusi The Wrestlerinsä? Onko todellisuudesta irtaantunut Musk hänen uusi Black Swaninsa? Ass to ass?

"Valitettava" tieto on se, että elokuva perustuu Muskin viralliseen elämäkertaan. Musk on kommentoinut, että hän on iloinen Aronofskyn valinnasta. Aronofsky "on yksi parhaista" hänen mukaansa. Tähän tietoon Musk ei kuitenkaan ole leffan tuottaja tai mitään sellaista.

Muskin elämäkerran kirjoitti Walter Isaacson. Hänen kirjaansa perustuu myös vuoden 2015 Steve Jobs -elokuva, jonka ohjasi Danny Boyle.

Kuvassa on Aronofskyn Noah, koska miksi ei olisi.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näillä viesteillä La... Hordak lähestyy: tra... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bub

11.11.2023 klo 16.19

Näköjään mennyt Musk tunteisiin.
lainaa
Tari-Japani-Keltonen

11.11.2023 klo 21.08

Onko Musk koskettanut Jaria tuhmalla tavalla vai mistä hellantuuteli nämä ikävät sanat kumpuaa?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.11.2023 klo 22.11 1 tykkää tästä

Tämän mainitun Walter Isaacsonin mukaan Muskin pään sisällä tanssivat demonit ovat aivan omaa luokkaansa, minkä Musk kanavoi osittain luovaksi energiaksi, mutta mikä näkyy toisinaan myös synkkänä, kylmänä brutaaliutena.

Kuulostaa Aronofskyn kamalta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova