Tuorein sisältö

Saara Aalto Maria Veitolan yökyläilystä, 'pakko paeta maasta ennen ku tää tulee telkusta'

22.02.2017 klo 17.46 | Luettu: 4540 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saara Aalto on kommentoinut somessa tänään keskiviikkona nähtävää Maria Veitolan Yökylässä -ohjelmaa, jossa vieraillaan Saaran ja Merin luona.

"Mun eka kommentti, kun Maria Veitola lähti meiltä: "Meri, meidän on pakko paeta maasta ennen ku tää tule telkusta." Ja kuinka kävikään, kiitos universumi. Ei mut meillä oli oikeasti tosi kivaa, Maria oli huippu ja todella rohkea heittäytyjä (kerrankin sain aikuisen leikkikaverin). Ja oikeasti oon aika iloinen, että päästiin näyttämään meidän elämän molemmat puolet: syvälliset keskustelut ja överi höpsötykset".

Mun eka kommentti, kun Maria Veitola @marialeksandra lähti meiltä: "Meri, meidän on pakko paeta maasta ennen ku tää tule telkusta." Ja kuinka kävikään, kiitos universumi???????? Ei mut meillä oli oikeasti tosi kivaa, Maria oli huippu ja todella rohkea heittäytyjä (kerrankin sain aikuisen leikkikaverin????). Ja oikeasti oon aika iloinen, että päästiin näyttämään meidän elämän molemmat puolet: syvälliset keskustelut ja överi höpsötykset. Parasta elämässä on just se, että välillä me sekoillaan, nauretaan, ollaan niin outoja ja vaan mietitään, et apua jos joku näkis (ai niin,nyt näkee????) ja välillä me itketään, kipuillaan ja kasvetaan. ?? On se tosi jännää näyttää ne puolet ilman suodatinta telkussa, mutta #nofear ! Eletään jokainen oman näköistä elämäämme rohkeasti ?????? Jaksossa näkyy myös meidän ihana ihana Suomen koti, joka oltiin just rempattu @varisilma_colorcafe_showroom ja Järvenpään Keudan sisustajaopiskelijoiden kanssa ??! Yökylässä-ohjelma tänään MTV3 klo21! #yökylässä #yökylässämariaveitola #princesslife

Henkilön Saara Aalto (@saaraaalto) jakama julkaisu




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Miljoonia levyjä myy... Netflix osti Martin ... >

Keskustelut (5 viestiä)

make

22.02.2017 klo 19.33 5 tykkää tästä

Toivottavasti pysyykin poissa tällä kertaa eikä palaa enää koskaan Suomeen
lainaa
makettaja

22.02.2017 klo 20.35 7 tykkää tästä

make kirjoitti:
Toivottavasti pysyykin poissa tällä kertaa eikä palaa enää koskaan Suomeen
harmi ettei suakaa kaivata.
lainaa
ehipsdvhio

22.02.2017 klo 20.43 4 tykkää tästä

lähetään kaikki pois niin matut saa tulla lumisateeseen ja jurottamaan
lainaa
PrinsessatkinKakkaa2

23.02.2017 klo 11.20 2 tykkää tästä

Tämä Saaran prinsessa kuplassa eläminen on melkoisen koomista. Noh, karu todellisuus iskee viimeistään siinä vaiheessa kun aamulla mennään vessaan tekemään tarpeitaan.
lainaa
maku

23.02.2017 klo 13.05 3 tykkää tästä

make kirjoitti:
Toivottavasti pysyykin poissa tällä kertaa eikä palaa enää koskaan Suomeen

Minäkin lähtisin jos voisin, ei sinuakaan kukaan varmaan kaipaisi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova