Tuorein sisältö

Netflix osti Martin Scorsesen ja Robert De Niron tulevan mafialeffan

22.02.2017 klo 19.00 | Luettu: 4590 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sanalla "tv-elokuva" ei ole enää selkeää merkitystä. Netflix on ostanut elokuvan The Irishman, joka on Martin Scorsesen ja Robert De Niron seuraava yhteistyö. Aiempia liittoutumisia ovat Sudenpesä, Taksikuski, New York, New York, Kuin raivo härkä, Koomikkojen kuningas, Mafiaveljet, Cape Fear ja Casino. Moni löytää listalta klassikon tai pari.

Noin 10 vuotta suunnitteilla ollut The Irishman kertoo mafialle työskentelevästä palkkamurhaajasta. De Niro ja kumppanit nuorennetaan tietokoneen avulla, jotta he voivat näytellä samoja hahmoja monilla eri vuosikymmenillä. Muissa rooleissa nähdään Al Pacino, Joe Pesci ja Harvey Keitel, joskin osa neuvotteluista on kesken.

Elokuva vaatii vielä isomman budjetin kuin Scorsesen uusin työ Silence, joka on selkeä floppi. Sisäpiirilähteiden mukaan The Irishman on riski, jota Silence-studio Paramount Pictures ei voi enää ottaa. Netflix-diili sallii Scorsesen tehdä mitä hän haluaa.

The Irishman valmistuu todennäköisimmin vuonna 2019. Se pyörähtää muutamissa teattereissa, jotta se voi voittaa Oscareita.

Lähde: Indiewire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saara Aalto Maria Ve... Legionin luojalta ja... >

Keskustelut (3 viestiä)

gpssgoih

22.02.2017 klo 20.47

millon EU astuu hätiin
lainaa
asdasdasd

23.02.2017 klo 09.46

Joko em. veteraaninäyttelijät kelpaavat enää tv-elokuviin. Surullista. Nykyään megaleffojen pääroolit menee kaiken maailman pimatsuille joita on kymmenen tusinassa.
lainaa
Netflix2017

23.02.2017 klo 19.00 1 tykkää tästä

asdasdasd kirjoitti:
Joko em. veteraaninäyttelijät kelpaavat enää tv-elokuviin. Surullista. Nykyään megaleffojen pääroolit menee kaiken maailman pimatsuille joita on kymmenen tusinassa.


No ei Netflix tuotannot ole tv-elokuvia, se on vaan nykyaikaa.
Isojahan noi monet Netflix tuotannot nykyään ovat ja muutkin.
Itsekkin käyn nykyään niin harvoin elokuvissa, koska se on kallista ja aikaa vievää puuhaa. Netflixistä voit katsoa milloin itse haluat ja miten haluat. Se on nykyaikaa ja suosittelen siihen tulemista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova