Tuorein sisältö

Angelina Jolie aikoo vakoilla, sotia ja hallita Venäjää

23.02.2017 klo 00.40 | Luettu: 2467 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Huhut Angelina Jolien eläköitymisestä ovat ennenaikaisia. Hollywood Reporter kertoo, että Jolie harkitsee lukuisia projekteja.

Jolie aikoo tähdittää kahta Universal-studion elokuvaa. The Spy Who Loved on Clare Mulleyn kirjaan perustuva vakoojajännäri, joka sijoittuu toiseen maailmansotaan. Suunnitteilla on myös Venäjän keisarinnasta Katariina II Suuresta ja sotamarsalkka Potjomkinista kertova draama, joka perustuu Simon Sebag Montefioren kirjaan Catherine the Great and Potemkin: The Imperial Love Affair.

Jolie on hylännyt Wanted- ja Salt-sarjat, mutta hän saattaa yhä palata Maleficent - Pahattaren jatko-osaan.

Shoot Like a Girl on yhä yksi mahdollisuus. Se kertoo tositarinan pelastushelikopterin pilotista, joka taisteli eturintamassa Afganistanissa, vaikkeivät naiset virallisesti saaneet niin tehdä.

Jolie aikoo ohjata elokuvan Without Blood. Alessandro Bariccon romaaniin perustuva elokuva kertoo nimeämättömän sodan julmuuksista.

Frankensteinin morsian -elokuvan kohtalo on epäselvä, sillä studion suunnitelma on kesken. Elokuva sijoittuu samaan jatkumoon kuin tämän kesän The Mummy.

Jolien oli määrä tehdä Brad Pittin kanssa eeppinen draama Africa, mutta he erosivat, eikä projekti tähän tietoon etene muussakaan muodossa.

Jolien uusin ohjaus First They Killed My Father saapuu tänä vuonna Netflixiin. Se kertoo tositarinan tytöstä, joka selvisi hengissä diktaattori Pol Potin Kamputseasta.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hardcore-punkin vete... Päivä pilalla: Eddie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova