Tuorein sisältö

Bad Boys 3:n vaikeudet jatkuvat: ohjaaja lähti

08.03.2017 klo 19.45 | Luettu: 2676 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Yksi Bad Boys -elokuva tehdään kerran vuosikymmenessä", mutta kohta on jo kiire. Kolmas osa Bad Boys for Life on menettänyt ohjaajan. Joe Carnahan on lähtenyt kävelemään aikataulusyistä ja/tai luovista erimielisyyksistä johtuen. Carnahan vastasi myös käsikirjoituksesta, joten uusi kynäilijäkin mahdollisesti etsitään.

Elokuva on lykkääntynyt useampaan otteeseen. Tuorein ensi-iltapäivä 8. marraskuuta 2018 pitää toistaiseksi. Kuvausten on määrä alkaa syksyllä. Will Smith ja Martin Lawrence luonnollisesti palaavat kovaotteisiksi kytiksi, ovathan he yhtä kuin tämä sarja.

Carnahan on viimeaikoina intoillut toimintaelokuvan The Raid: Redemption uudesta versiosta. Hän on vakuutellut, ettei kyseessä ole kierrätys, vaan uusi näkemys tutusta tilanteesta: iskuryhmä tunkeutuu roistojen kerrostaloon. Uusi The Raid muistuttaa jossain määrin Carnahanin omia töitä (The Grey - Suden hetki, Narc).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eva Green jatkaa Tim... Keinotekoiset myrsky... >

Keskustelut (1 viestiä)

hisdiohvs

08.03.2017 klo 19.50

No moni muu leffa on kyl viimeaikoina tehty ilman alkuperäisiä tähtiä. Ei olis hämmästyttänyt jos pääosissa olis Jaden ja vaikka tämä oscarin voittanut hemmo, ja poliisiaseman muihinkin hommiin olis voitu palkata näitä afrikkalaisia oscaristeja
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova