Tuorein sisältö

Will Smith sai 10 vuoden porttikiellon Oscar-gaalaan

08.04.2022 klo 23.30 | Luettu: 1045 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Will Smith esitti pahoittelunsa Oscar-gaalassa riehumisesta ja erosi itse Yhdysvaltain elokuva-akatemiasta, joka gaalan järjestää. On koko ajan näyttänyt siltä, että hän saa pitää palkintonsa, vaikka akatemia jäi pohtimaan tilannetta eroamisen jälkeen.

Akatemian päätös on se, että Smith saa 10 vuoden porttikiellon Oscar-gaalaan ja muihin akatemian tilaisuuksiin. Hän ei saa osallistua niihin fyysisesti eikä virtuaalisesti. 10 vuoden laskenta alkaa tästä päivästä (8. huhtikuuta).

Smith on ehtinyt vahvistaa kunnioittavansa päätöstä.

Ratkaisu lienee se osuvin. Riehumisen kohde Chris Rock ei halua nostaa syytettä, joten olisi ajanhukkaa akatemialta lähteä sille tielle. Oscareita ei ole viety pahemmiltakaan tyypeiltä. Porttikielto menee jäljellä olevan asian ytimeen eli gaalan pilaamiseen.

Akatemia pahoittelee gaalan kulkua myös omalta osaltaan. Tiedot ovat ristiriitaisia, mutta ilmeisesti Smithille ehdotettiin gaalasta poistumista sen verran kohteliaasti, että hän piti kiinni omista aivoituksistaan ja pysyi penkissä, minkä jälkeen kukaan ei tehnyt mitään.

Kuvassa on Smithille Oscarin tuonut King Richard.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt lävähtää suoraan... Cary Elwes on galaks... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova