Tuorein sisältö

Hugh Jackman kiinnostui punkeron roolista: Ferrari-elokuva on hengissä

09.03.2017 klo 14.00 | Luettu: 1732 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Christian Bale jätti ohjaaja Michael Mannin Ferrari-elokuvan vuosi sitten. Hänen olisi pitänyt lihoa roolia varten ja vaikka hänellä on tempusta kokemusta, aikataulu oli liian tiukka. Kuvausten piti alkaa keväällä, mutta koko projekti lykkääntyi.

Päärooleista neuvottelevat nyt Hugh Jackman ja Noomi Rapace. Jackmanin on määrä näytellä Enzo Ferraria ja Rapacen hänen vaimoaan Lindaa. Pariskunnan suhde oli yhtä myrskyisä kuin Enzon rakastamat autokisat.

Enzo Ferrari on Ferrarin autotehtaan ja Scuderia Ferrari -Grand Prix -tallin perustaja. Hän ajoi kilpaa itsekin nuoruudessaan.

Kuvausten on määrä alkaa kesällä 2018. Jackmanin ja Rapacen kanssa on jo keskusteltu, joten tähän tietoon sopimusneuvottelut ovat vain muodollisuus. Elokuvaa pitkään suunnitellut Mann vastaa myös käsikirjoituksesta.

Asiaa voi ajatella näinkin: Jackman on hyvästellyt kehonrakennusta vaatineen Wolverinen roolin 17 vuoden jälkeen, joten nyt hän aikoo turvottaa itsensä luvan kanssa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Brian Setzerin Suome... Fast & Furious menee... >

Keskustelut (1 viestiä)

ihpspihvsvs

09.03.2017 klo 19.06 1 tykkää tästä

Joo jos tuon saa niin Deadpool 2/3/4 voidaan unohtaa. On se jännä miten ihminen hankkiutuu hirveällä vaivalla loistokuntoon ja sitten lopulta toteaa että paskat
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova