Tuorein sisältö

Turmion Kätilöt julkisti toisen laulajan paikalle 'vuokramiehen'

15.03.2017 klo 08.51 | Luettu: 2088 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tammikuussa Turmion Kätilöiden leiristä kuului suru-uutinen - Spektaakkeli siirtyy taustajoukkoihin.

"Herra Spektaakkeli poistuu Turmion Kätilöiden kokoonpanosta.Tämä ei ole välirikko eikä sisällä mitään erimielisyyksiä mistään asiasta. Tätä ratkaisua on yhdessä pohdittu viimeisen vuoden ajan ja nyt on sen aika. Spektaakkeli jatkaa edelleen yhtyeen luottograafikkona mutta livekokoonpanossa häntä ei enää nähdä eikä kuulla"

Uusi laulaja on julkistettu, tai ainakin väliaikainen tuuraaja. Sopivaa vakituista luottopelaaja ei ole löytynyt, joten bändi turvautuu "vuokrapelaajaan".

"Tämän kevään levynjulkaisukiertueen, sekä tulevan kesän festivaalien ajan toista lead-mikrofonia käyttää Shag-U. Hän on hyvin paljon samannäköinen ja kuulostaakin vähän samalta kuin Fear of Dominationin laulaja Saku Solin".

Uusittu Turmion Kätilöt nähdään ensimmäistä kertaa livenä perjantaina 17.3. kun kiertue alkaa Kuopion Henry’s Pubista. Samana päivänä julkaistaan myös yhtyeen uusi Dance Panique -albumi.

"Luonnollisesti se nöyräksi vetää, kun moiselle paikalle pyydetään ja koetaan soveltuvaksi. Tarkoitus tässä ei ole korvata ketään, vaan auttaa tovereita ja tuoda minun osaltani uutta tuulta Turmion Kätilöihin. En malta odottaa että pääsen jakamaan lavan herrojen kanssa" - Shag-U, Turmion Kätilöt



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen Putous-kasvo... Seinäjoella vaikutta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova