Tuorein sisältö

Lumiauramies Liam Neeson löysi nilkin, jonka jyrätä

16.03.2017 klo 19.15 | Luettu: 1079 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Norjalainen Hans Petter Moland ohjaa englanninkielisen version omasta mustalla huumorilla höystetystä rikosjännäristään Lumiauramiehestä. Uusi otsikko on Hard Powder. Kostoa vannovaa miestä näyttelee nyt Liam Neeson.

Hard Powder sijoittuu Coloradon mauttomaan hiihtokeskuskaupunkiin. Suoraselkäisen lumiauramiehen elämä muuttuu, kun paikallinen huumepomo surmaa hänen poikansa. Kun sankari yrittää pysäyttää kartellin, hän käynnistää reviirisodan, jonka kolmas osapuoli on intiaanien mafia. Välienselvittely tulee olemaan verinen, luminen ja kohtalokas.

Nouseva tähti Tom Bateman on kiinnitetty tärkeimmäksi konnaksi, joka on "nirso, hyvinpukeutuva vegaani, joka ajaa sähköautoa ja tappaa ihmisiä". Sarjoista Da Vinci's Demons ja Jekyll & Hyde (2015) tuttu Bateman nähdään tänä vuonna elokuvissa Snatched ja Murder on the Orient Express.

Emmy Rossum (Hävyttömät) ja William Forsythe (Boardwalk Empire) ovat liittyneet mukaan myös, mutta heidän hahmoistaan ei kerrota lisää. Forsythe on näytellyt gangstereita lukuisia kertoja, kuten naamasta näkee.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Popeda juhlii ja Pop... Rillit huurussa -kak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

51884

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova