Tuorein sisältö

Spider-Man-konna Venom saa oman elokuvan ensi vuonna

17.03.2017 klo 13.03 | Luettu: 3484 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi Spider-Man seikkailee Marvelin ja Sonyn yhteistyöelokuvissa Captain America: Civil War ja Spider-Man: Homecoming, joten äkkinäinen päättelee, että Sonyn hämmentävät Spider-Man-suunnitelmat on hylätty. Se on väärin arvattu.

Ensi vuonna valmistuu kaksi Spider-Maniin liittyvää elokuvaa, jotka eivät kuulu Marvel-universumiin. Toinen on Spider-Man-animaatio, joka kertoo Peter Parkerin seuraajasta Miles Moralesista. Toinen on Venomin oma elokuva, joka on ollut suunnitteilla pitkään. Venom saapuu teattereihin 5. lokakuuta 2018 ja Spider-Man-animaatio 21. joulukuuta 2018.

Venomilla ei ole ohjaajaa. The Amazing Spider-Man 2 -tuottaja Alex Kurtzman harkitsi keikkaa aiemmin.

Spider-Man 3:ssa nähty Venom on avaruudesta peräisin oleva symbiootti, joka taivuttaa isäntäolennon tahtoonsa vaihtelevalla menestyksellä. Venom todennäköisesti esitetään antisankarina, jollainen hän on usein sarjakuvissakin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen ennätys, yli ... Korpiklaanin Jonne J... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

Jsjyau

17.03.2017 klo 15.13 4 tykkää tästä

Ensi-ilta päätetty jo eikä edes ohjaajaa? Ei sillä että tuotannosta mitään tajuaisin mutta kuullostaa oudolta.
lainaa
Seppö

17.03.2017 klo 15.40 3 tykkää tästä

Jumalauta Sony. Luulisi että kaikki fanit haluaisivat nähdä Venomin jossain tulevassa MCU-Hämiksessä ja tälläinen pelleily vain suututtaa porukkaa. Onko Avi Arad tämän takana?
lainaa
make

17.03.2017 klo 19.48 1 tykkää tästä

En jaksa enää innostua. Kustiin niin pahasti jo Spider-Man 3:ssa, että tuskin tästä mitään tulee. Sitten vielä ne umpipaskat The Amazing Spider-Man -leffat. Ei kiitos.
lainaa
pisdhvsdvpih

17.03.2017 klo 20.18 3 tykkää tästä

Deadpoolin ja Loganin myötä ainoa hyvä mahdollisuus on että Sonylla tajuttiin että korkea ikäraja on se tämän leffan juttu.

Venom (vs Carnage) ei vaan toimi Marvelin "American Pie meets Spider-man" tyylillä. Mutta jos tulis kunnon leffa jossa Venom syö ja Carnage silppuaa väkeä, samalla ollen toistensa kurkuissa kiinni niin kova juttu.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova