Tuorein sisältö

Alien: Covenant sai helvetillisen julisteen

23.03.2017 klo 19.30 | Luettu: 3065 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Alien: Covenant valmistuu toukokuussa. Ohjaaja Ridley Scott tuumi aikanaan, että alkuperäinen hirviö on loppuun käsitelty ("The beast is done. Cooked."), mutta Prometheuksen jälkeen ääni vaihtui kellossa. Covenantin ensimmäiset julisteet lupasivat, että alkuperäinen örkki ja sen muna palaavat isolle kankaalle. Scott on lisäksi vihjannut, että uusiakin olomuotoja nähdään.

Onko hirviö enää pelottava? Tuore, hieman taiteellisempi juliste saattaa laittaa mielikuvituksen liikkeelle. Juliste on selkeä viittaus klassisiin maalauksiin, jotka käsittelevät jumalia ja muita mytologisia aiheita.


Julistetta on mahdollista verrata useampaankin teokseen. Elokuvan nimi oli eräässä vaiheessa Alien: Paradise Lost ja tämä Gustave Dorén työ on ensimmäinen hakutulos, kun Googlelta pyydetään taidetta aiheesta "Paradise Lost":


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Video: Rogue Onen lo... Spider-Manin naisten... >

Keskustelut (1 viestiä)

hpifbpihsd

23.03.2017 klo 19.48

Olis melko komea ja modernisti kantaa ottava leffa jos joukko ählämeitä palvoisivat näitä jumalolentoja ja suorittaisivat jihadiaan ihan näiden vuoksi. Näin voitais myös pitää elävät Alienit tästä leffasta poissa jotta alkuperäinen Alien säilyisi sinä oikeana tutustumiskäyntinä

Ihan vaan viittauksena Halon Covenantit heidän Forerunner/Halo palvonnan kera
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova