Tuorein sisältö

Spider-Manin naisten leffa etenee Venomin ohella

23.03.2017 klo 20.30 | Luettu: 1684 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vaikuttaa siltä, että Sony yrittää luoda erillisen Spider-Man-universumin ilman Spider-Mania. Koko totuus jää nähtäväksi.

Marvel-universumiin kuuluva Spider-Man: Homecoming valmistuu tänä kesänä. Se on Sonyn ja Marvelin yhteistyötä. Mukana on Marvel-universumin ykköstykki Iron Man.

Lokakuussa 2018 valmistuva Sony-leffa Venom kertoo Spider-Manin vastustajasta. Sony aikoo kuvata tänä vuonna myös Spider-Manin tukijoukoista eli Black Catista ja Silver Sablesta kertovan elokuvan. Tähän tietoon Marvel ei ole mukana ainakaan vastaavassa roolissa kuin Homecomingin tapauksessa, mutta tilanne on omalaatuinen.

V2.fi yrittää suomentaa lauseen sivustolta Hollywood Reporter:

"The spinoffs are not offshoots from the upcoming Spider-Man: Homecoming but rather projects spun from the overall franchise and based on Sony's Marvel's Spider-Man universe."

"Oheistuotteet eivät ole tulevan Hämähäkkimies: Kotiinpaluun vesoja, vaan ennemminkin projekteja, jotka pyörähtivät kokonaisvaltaisesta toimiluvasta ja perustuvat Sonyn Marvelin Hämähäkkimies-universumiin."

Joo. Mutta elokuvia on tulossa. Jos Venom ja tyttöleffa eivät ole Homecomingin virallisia jatko-osia, asiaa ei välttämättä tarvitse erikseen sanoa?

Black Cat on varas, joka pukeutui tiukkoihin mustiin asuihin jo ennen Kissanaista. Silver Sable on palkkasoturi, joka yleensä johtaa omaa ryhmäänsä. Molemmat naiset ovat useimmiten Spider-Manin liittolaisia, mutta riitoja on nähty. Molemmilla naisilla on lumenvalkoiset hiukset.

Seuraavan version käsikirjoituksesta vääntää Chris Yost, joka on kirjoittanut Marvelin sarjakuvia ja animaatioita ja Marvel-universumiin kuuluvia Thor-elokuvia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Alien: Covenant sai ... Flow Festival julkis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova