Tuorein sisältö

Stone Temple Pilots aikoo levyttää

08.04.2008 klo 09.47 | Luettu: 2821 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Associated Pressin mukaan uudelleen aktivoitunut Stone Temple Pilots aikoo myös tehdä uuden albumin. 65-keikan kiertueen jatkoksi on tarkoitus äänittää uutta materiaalia.

Kiertue alkaa toukokuun 17. päivä. Kitaristi Dean DeLeon mukaan uusi albumi on suunnitelmissa, myös Scott Weiland hehkuttaa uutta kerrottavaa olevan tulossa.

Scott Weiland sai viime viikolla potkut Velvet Revolverin laulajan tontilta. Weiland ei kuulemma ollut enää täysillä mukana Velvet Revolverin toiminnassa.

Stone Temple Pilots perustettiin 1990. Yhtyeen perustajajäseniä olivat Scott Weiland (laulu) ja Eric Kretz (rummut). Stone Temple Pilots oli ainut Seattlen ulkopuolinen grunge-yhtye, joka pääsi suureen kaupalliseen maineeseen. Yhtye hajosi vuonna 2002.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näyttelijälegenda Ch... Ankkarockin ohjelma ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Tzibo

08.04.2008 klo 10.34

Mjaa... Olen heiltä kuullut yhden kappaleen (Plush) ja se oli aika hyvä ja jos samantapaista tulee olemaan niin voisihan tätä koittaa...
lainaa
Vasoline

08.04.2008 klo 11.17

STP on jenkeissä ollut aikoinaan tosi iso bändi vaikkei sitä täällä suomessa välttämättä ole huomattu samassa mittakaavassa. Neljä ensimmäistä albumia ovat aivan klassikkoja eikä se viimeinen studioalbumikaan huono ollut. Mahtava juttu että bändi palaa kehiin. Vielä kun nää sais joskus suomeen keikalle.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova