Tuorein sisältö

Tampereen Blockfest julkisti erikoiskeikan

04.04.2017 klo 00.52 | Luettu: 2027 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Kymmenvuotista taivaltaan juhlistavan kaupunkifestivaali Blockfestin esiintyjäkattaus vahvistuu erikoiskeikalla. Emma- ja Teosto-palkittu Asa saapuu Tampereelle lauantaina 19.8. esittämään artistinimellä Avain äänittämänsä esikoislevyn, "Punainen tiili".

Vuonna 2001 julkaistu Punainen tiili on kotimaisen rap-musiikin ehdottomia kulmakiviä. Albumin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. raivokas kotikulmien edustusbiisi Roihuvuori sekä poikkeuksellisesti kansainvälisellä MTV Nordic -kanavallakin musiikkivideon muodossa pyörinyt Yhdes iltaan.

Blockfesteilla nähtävän spesiaalikeikan aikana vajaan tunnin mittainen pitkäsoitto esitetään alusta loppuun niin, että lavalle astuu myös valtaosa levyn vierailevista laulajista ja räppäreistä.

"Koko urani läpi keikoilla on huudeltu Paranoidina eturivissä Punaista Tiiltä. Nyt olen tullut siihen ikään, että uskallan avata vanhan arkun vielä kerran. Ennen kuin laitetaan tupla-lukko hommalle ja heitetään avaimet aurinkoon", Asa kommentoi.

Asan erikoiskeikka ei suinkaan jää Blockfestin ainoaksi, sillä myös Mc Taakibörstä sekä Tuomio & Kone esittävät Tampereella ainutlaatuisen yhteiskeikan.

Blockfestin tähän mennessä julkistetut artistit:

Perjantai 18.8.2017:
Migos (US), Evelina, Gasellit, Kingfish, MC Taakibörsta ja Tuomio & Kone, Mikael Gabriel, Tippa-T

Lauantai 19.8.2017:
Lil Wayne (US), Asa, Profeetat, Gettomasa, KC/MD Mafia, Kube


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotiin palannut Spid... Aleksi Valavuoren re... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova