Tuorein sisältö

Kotiin palannut Spider-Man on jo lähdössä?

03.04.2017 klo 21.00 | Luettu: 3801 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Entinen Sony-pomo Amy Pascal jatkaa yhä Spider-Man-elokuvien tuottajana. Hänen mukaansa se on mahtavaa, että Sony, Marvel ja Disney ovat päättäneet tehdä yhdessä elokuvan Spider-Man: Homecoming. Studiot eivät usein liittoudu, eikä tilanne välttämättä toistu enää koskaan, kun jatko-osa on tehty, hän lisää.

Erillisten juorujen mukaan yhteistyö ei ole sujunut ihanteellisissa merkeissä, vaikka elokuva onkin hyvällä mallilla. Studiot ovat eri linjoilla kuluista, kuten erään palaavan näyttelijän palkkaamisesta.

Sony suunnittelee Venomin elokuvaa ja Black Catin ja Silver Sablen yhteistä elokuvaa, jotka eivät sijoitu Marvel-universumiin, vaikka hahmoilla on läheinen yhteys Spider-Maniin.

Vaikuttaa siis siltä, että myös Spider-Man aikoo jättää Marvel-universumin, vaikka nimen Homecoming yksi merkitys on tekijöidenkin mukaan se, että hän on vihdoin palannut muiden Marvel-hahmojen rinnalle.

Ennen Pascalin mainitsemaa jatko-osaa valmistuu Avengers: Infinity War, jossa Spider-Man on mukana.


Lähde: Comic Book News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Häijy tyttö ottaa ma... Tampereen Blockfest ... >

Keskustelut (3 viestiä)

pihgspih

03.04.2017 klo 21.11 7 tykkää tästä

Ei Sony vaan osaa olla paskomatta näitä. Yhden Homecomingin jälkeen ovat varmoja että nyt voidaan tehdä Hämis-Venom-Sable-Gwen-Mustakissa-leffan josta tulee ihan vitun hyvä. Luulis että TASM2:n kaltaiset katastrofit sais hieman varovaiseksi.

Toisaalta aika skeptinen senkin suhteen pitää olla että Infinity Warin jälkeen kovin paljoa järkevää materiaalia saisivat ulos. Robert Downeyt jne ovat joka tapauksessa lähdössä ja jos sarjismaailma on mikään mittari niin viimeistään siinä vaiheessa selkeät juonikuviot muuttuvat niiksi "hahmo kuoli, mutta ei kuollutkaan vaan tuli serkun kloonin haamu viidennestä ulottuvuudesta" tason hirvityksiksi. Marvel toki tulee reboottaamaan ja reboottaamaan mutta ei se näytä lehtienkään kanssa auttavan kun jo kolmen numeron jälkeen palataan samaan.
lainaa
Kyselijä85

03.04.2017 klo 23.09 5 tykkää tästä

Ei perkele soikoon Sony! >_
lainaa
vesamies

04.04.2017 klo 01.44

Jos on lukenut niistä Sonyn vuodetuista sähköpostesta ja Pascalista tietää kuinka sekaisin molemmat ovat.. yli puhetta jossa ei ollut päätä eikä häntää. kuviteltiin että Aunt mayn oma leffa vetäisi 200 milliä ja enemmän ja kuin spiderman yksinään olisi samantasoinen universumi kuin Disneyn Marvel.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova