Tuorein sisältö

Myynnissä olemattomia lipputyyppejä, Weekend Festival varoittaa lippuhuijauksista

07.04.2017 klo 10.42 | Luettu: 1389 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingissä 4.-5. elokuuta järjestettävä Weekend Festival varoittaa lippuhuijauksista. Weekend Festivalin järjestäjä korostaa, että liput kannattaa hankkia vain tapahtuman virallisista kaupoista, eli Tiketistä, Lippupisteestä, Festicketistä ja festivaalin omilta sivuilta www.wknd.fi.

"Pelkäämme, että lippujen suuri kysyntä johtaa huijausyrityksiin. Haluamme varoittaa jälkimarkkinoilta lippuja ostavia siitä, etteivät kaikki lippuja kauppaavat ole rehellisellä asialla. Olemme esimerkiksi huomanneet, että netissä myydään tapahtumaamme yhden päivän Premium-lippuja, vaikka sellaisia ei oikeasti edes ole. Lisäksi viime vuonna tietoomme tuli tapauksia, joissa netissä kaupattiin lippuja, eikä etumaksun jälkeen lippuja koskaan tullutkaan", kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Myös lippujen viivakoodien kanssa tulee olla tarkkoina. Printtilipuissa on viivakoodi, joka käy tapahtuman portilla vain kerran päivässä. Epärehellinen myyjä saattaa printata useita lippuja, joissa on identtinen viivakoodi. Tällöin kuitenkin vain ensimmäinen lipulla sisäänpyrkijä pääsee sisälle ja muut eivät.

"Kannattaa myös olla erityisen tarkka myös silloin, jos laittaa pääsylipusta kuvan netti- tai kännykkäpalveluihin. Jos lipun viivakoodi on selkeästi luettavissa, saattaa joku kopioida sen sieltä ja hyödyntää sitä väärennetyssä lipussa, jolloin lipun oikea omistaja ei ehkä pääse tapahtumaan lainkaan itse".

Weekend Festival on ollut jokaisena vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty. Kaiken kaikkiaan Weekend Festivalille odotetaan tänä vuonna yhteensä noin 60 000 hengen yleisöä.

Weekend Festivalin lavalle nousevat elokuussa mm. The Chainsmokersin, Armin van Buuren, Deadmau5, Clean Bandit, Rae Sremmurd, Alok, Cheat Codes, Dillon Francis, GTA, Sound Rush, Tungevaag & Raaban ja Valentino Khan sekä Mikael Gabriel, Teflon Brothers ja Alex Mattson.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Monroen uusi... Päivän pila: nyt kok... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova