Tuorein sisältö

Schwarzenegger sanoi ei Predatorille ja studio Conanille

07.04.2017 klo 18.37 | Luettu: 4115 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Arnold Schwarzeneggerille on tarjottu roolia elokuvasta The Predator, joka valmistuu ensi vuonna. Hän ei pitänyt tarjouksesta ja sanoi ei. Jos rooli kirjoitettaisiin uusiksi ja se olisi merkittävämpi, hän harkitsisi asiaa.

Ohjaaja ja kirjoittaja Shane Black on kommentoinut asiaa fanille Twitterissä. Hän on puhunut Schwarzeneggerin kanssa ja kyseisen fanin tavoin hän aikoo vakuuttaa itselleen, että Schwarzenegger ei kritisoi käsikirjoitusta, vaan kaipasi lisää tekemistä itselleen.

Juorun mukaan Schwarzeneggerin hahmon oli tarkoitus putkahtaa esiin loppupuolella ja parilla sanalla alustaa jatko-osaa.

Lähde: Slashfilm

Schwarzenegger totesi äskettäin, että Identtiset kaksoset 2 ja Conan barbaari 3 ovat yhä kehitteillä. Niistä puhuttiin jo silloin, kun hän palasi näyttelijäksi.

Tuottaja Chris Morgan sen sijaan kertoo, että studio Universal Pictures hylkäsi Conan-leffan ja kehittelee tv-sarjaa "tai jotakin". Budjetti oli liian suuri, eikä Universal ollut varma, onko leffalle tilausta. Morgan olisi kovasti tahtonut nähdä Clint Eastwoodin Armottoman henkisen Conanin. Ehkä aiheen pariin palataan myöhemmin, hän toteaa kunnollisen bisnesmiehen tavoin.

Lähde: Slashfilm


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Noin 14 Transformers... 'Mieluummin seksiä k... >

Keskustelut (2 viestiä)

phidvsihpg

07.04.2017 klo 19.02 2 tykkää tästä

Loppuu aika kesken jos meinaa palata asiaan kun Arska ja Clinttikin ovat hautausmaalla
lainaa
Dutch

07.04.2017 klo 19.12 4 tykkää tästä

Olishan sellanen 'Dillon* -tyyppinen kädenvääntö eeppinen, arskan ja uuden leffan päätähden välillä :D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova