Tuorein sisältö

Prinsessa Leia nähdään myös uuden trilogian päätöksessä

08.04.2017 klo 21.33 | Luettu: 4540 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Carrie Fisherin kuolema vaikuttaa Star Wars -elokuvien sisältöön, mutta miten? Elokuvaan Star Wars: The Last Jedi ("episodi VIII") ei tehdä muutoksia. Fisheristä ei tehdä digitaalista versiota trilogian päätösosaa ("episodi IX") varten, vaikka suunnitelma oli alunperin se, että Leian merkitys jatkaa kasvamistaan.

Tuoreen tiedon mukaan trilogian päätös hyödyntää tuoretta kuvamateriaalia Fisheristä. Hänen perheensä on antanut luvan. Velipoika Todd Fisher ei tiedä, miten iso Leian rooli jatkossa on, mutta hän on sillä linjalla, että fanit ansaitsevat Carrien läsnäolon.

Hyvällä tuurilla tekijät ovat katsoneet poistettuja kohtauksia pitkään ja hartaasti ja saaneet kuningasidean. Huonolla tuurilla:


Ensimmäinen The Last Jedi -traileri julkaistaan ensi viikolla.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mitä ihmettä, Dregen... Britney Spearsin som... >

Keskustelut (2 viestiä)

SuperBuu

08.04.2017 klo 21.54 1 tykkää tästä

Missä uuden trilogian päätöksessä? The Last Jedi ei ole trilogian päätösosa. Yhdeksännestä Star Wars trilogiasarjan elokuvasta ei tiedetä vielä edes nimeä? Rogue Onehan ei ole trilogian osa vaan sivutarina.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.04.2017 klo 22.04 9 tykkää tästä

The Force Awakens (2015), The Last Jedi (2017) ja "episodi IX" (2019) muodostavat trilogian sen perusteella, mitä minä olen lukenut. Fisher ehti suoriutua täysin The Last Jedistä. Päätösosassa nähdään arkistomateriaalia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova