Tuorein sisältö

Thor: Ragnarok hauskuuttaa uudella asenteella: ensimmäinen traileri

10.04.2017 klo 17.07 | Luettu: 2593 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Thor: Ragnarok valmistuu marraskuussa. Uusi ohjaaja Taika Waititi on samantasoinen persoonallisuus kuin Guardians of the Galaxy -elokuvista vastaava James Gunn: Hunt for the Wilderpeople ja What We Do in the Shadows ovat hänen viimeisimpiä töitään. Waititi on jo esitellyt huumorintajuaan Marvel-faneille sketseillä, joissa herra jumala nahistelee arkisen kämppäkaverinsa kanssa. Ne löytyvät uutisen lopusta.

Ragnarok tekee Cate Blanchettista manalan johtajan, Jeff Goldblumista yhden universumin voimakkaimmista olennoista ja Hulkista gladiaattorin. Mukaan mahtuvat myös Loki ja tohtori Strange. Ensimmäinen traileri:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskan hyvää tekevä ... Suuntaako Fast & Fur... >

Keskustelut (2 viestiä)

npsvdgrsphvis

10.04.2017 klo 18.31 3 tykkää tästä

Sääli että kohta loppuu vierasstarat kesken. Eihän tässä ole kuin Pantteri, Marvel ja Inhumans jäljellä joihin voivat tunkea Arskaa, Carreyta, Brosnania, De Niroa, Nicholsonia jne.

Muuten kun tämä sarja olisi se jota voisi vuosisadan päästä näyttää skideille ja sanoa että Bridges, Douglas, Redford, Del Toro, Goldblum, Blanchett olivat niitä vuosituhannen vaihteen kovia.

En jaksa uskoa että Infinity Warin jälkeen voi jatkua vastaavalla aallonharjalla. Väkisinkin joko sarja tuntuu taantuvan tai sitten mennään niihin klooni-kuolema-paluu-aikamatkustus sekopäisyyksiin.
lainaa
eppu78

11.04.2017 klo 00.54 2 tykkää tästä

Lelufirma tusinaleffallaan tekemässä pilaa Skandinaavisesta mytologiasta Taas. Naurettavaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova