Tuorein sisältö

Tiedonjyviä palaavista Netflix-ohjelmista: Cobra Kai, Extraction, Bridgerton, The Crown, Emily in Paris, Sex Education ja Big Mouth

25.09.2021 klo 22.05 | Luettu: 1001 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tämäkin uutinen kokoaa yhteen infoa Netflixin Tudum-striimistä.

Cobra Kai jatkuu tänä vuonna kuten luvattua, mutta peru (toisenlaiset) uudenvuodenbileet: 4. kauden ensi-ilta on 31. joulukuuta. Edellinen kausi debytoi 1. tammikuuta tänä vuonna, joten kyse ei varsinaisesti ole siitä, että vuodessa valmistuu kaksi kautta. Edellistä kautta lykättiin osana sarjan siirtymää YouTubesta Netflixiin.


Chris Hemsworth putkahti lähetykseen vahvistamaan olevansa mukana Extraction-elokuvan jatko-osassa. Ensimmäinen osa yritti pelata molemmat kortit: poikaa suojeleva palkkasoturi vaikutti kuolevan sankarillisesti, mutta utuinen otos vihjaili, että äijä voi jo paremmin. Jatkumon luoneet Russon veljekset ovat vihjailleet kokonaisesta elokuvauniversumista.


Vaihtoehtoista historiaa edustava romanttinen pukudraama Bridgerton nousi heti Netflixin isoimpien hittien joukkoon, joten on lupa olettaa, että Julia Quinnin romaanisarja lypsetään kuiviin. Romaaneja mukaillen päähenkilöt tulevat vaihtumaan. Toisen kauden tarkkaa päivää pantataan yhä, mutta ensimmäinen näyte on tässä.


Netflixin ylistetyimpiin sarjoihin lukeutuva The Crown jatkaa kuningatar Elizabeth II:n tutkimista 5. kauden merkeissä marraskuussa 2022. Pääroolin perii Imelda Staunton, joka jatkaa myös 6. kaudella.


Komediasarja Emily in Paris jakoi kriitikoiden mielipiteet viime syksynä, mutta sekin on tiettävästi iso hitti rahvaan keskuudessa. Toinen kausi debytoi 22. joulukuuta tänä vuonna.


Brittikomedia Sex Education sai 3. kauden viime viikon perjantaina. 4. kausi on nyt virallistettu. Ei ole videota; ei ensi-iltapäivää. Varmaa on se, että himokkaiden yläkouluteinien näyttelijät ovat kohta keski-ikäisiä oikeasti eivätkä vain kriitikon tylytyksissä.

Toisenlaista seksiopetusta tarjoaa härski animaatio Big Mouth, jonka 5. kausi debytoi 5. marraskuuta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensivilkaisuja Netfl... Kaksi näytettä The W... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova