Tuorein sisältö

31-vuotias näyttelijäkaunotar kieltäytyi Bond-roolista, liian fiksu Bond-tytöksi

13.04.2017 klo 10.52 | Luettu: 3163 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Wonder Woman -tähti Gal Gadot on nähty myös Fast & Furious -elokuvasarjan leffoissa. 31-vuotias israelilainen kaunotar kieltäytyi kuitenkin Bond-tytön roolista elokuvassa Quantum of Solace.

Gadot ajatteli tuolloin olevansa liian fiksu Bond-tytöksi - tai yleensäkin näyttelijäksi.

W magazinen haastattelussa Gadot taustoittaa päätöstään kieltäytyä Bond-tytön roolista. Gadot oli hiljattain valittu Miss Israeliksi ja kansainvälinen huomio sai Bond-tuottajat kiinnostumaan nuoresta kaunottaresta. Gadot vastasi välittömästi "ei kiitos" - hän oli juuri aloittanut lakiopinnot ja näytteleminen tuntui vieraalta ajatukselta.

"Ajattelin olevani aivan liian fiksu näyttelijäksi. Lisäksi, käsikirjoitus oli kokonaan englanniksi. Puhuin englantia mutta se ei ollut täysin luontevaa".

Rooli meni tuolloin Olga Kurylenkolle. Mutta Gadot kiinnostui näyttelemisestä, opiskeli näyttelijän työn alkeita ja päätyi israelilaiseen tv-sarjaan. Lopulta sama taho, joka oli ehdottanut Bond-diiliä, palkkasi Gadotin Giselen rooliin Fast & Furious -leffaan.



(EOnline)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mikä ihmeen Hulahula... Aquaman vastaan He-M... >

Keskustelut (1 viestiä)

igphrvpihsd

13.04.2017 klo 17.51 3 tykkää tästä

Ylimielisestä mäntistä tuli sitten nakulutka? Nyt ei edes yritä tehdä mitään älykästä roolia vaan miesten suosikkiasussa tepastelee ylisuuri miekka kourassa mätkimässä kaiken paskaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova