Tuorein sisältö

Aquaman vastaan He-Man: Dolph Lundgren DC-universumiin

13.04.2017 klo 13.05 | Luettu: 3207 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dolph Lundgren on kiinnitetty DC:n supersankarielokuvaan Aquaman. Hän näyttelee Xebeliksi kutsutun vedenalaisen valtakunnan kuningasta Nereusta. Xebelistä on kotoisin myös Aquamanin tyttöystävä Mera, jonka Nereus tahtoo omakseen vaikka väkisin.

Roistoista ei ole pulaa. Patrick Wilson näyttelee Aquamanin velipuolta, josta tulee kiero Ocean Master. Yahya Abdul-Mateen II näyttelee Aquamanin toista arkkivihollista, Black Mantaa.

Jason Momoa on Aquaman ja Amber Heard on Mera. Aquamanin äitiä näyttelee Nicole Kidman, isää Temuera Morrison ja neuvonantajaa Willem Dafoe. Ensi-ilta on jouluna 2018.

80-luvulla Lundgren oli He-Man, The Punisher ja Rockyn vastustaja Ivan Drago. Universal Soldierin jälkeen häntä ei useinkaan isolle kankaalle päästetty, mutta The Expendables muistutti, että hän on hengissä. Aquaman-tilaisuus johtunee osittain siitä, että Lundgren esiintyy DC-sarjassa Arrow.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 31-vuotias näyttelij... Päivän kevennys, näi... >

Keskustelut (1 viestiä)

hpgisfvphi

13.04.2017 klo 17.48 2 tykkää tästä

Aquamanille ei ilmeisesti aiota tehdä kakkosleffaa kun kaikki tungetaan jo ykköseen. Sääli sillä Aquamanhan on se DC hahmo josta voisi tehdä Thor/Rooma/Gameofthrones tyyppistä monarkiashakespearea

On se kumma että DC aloitti melkein 10 vuotta myöhemmin kuin Marvel ja silti pitää saada viimeinen yhteisleffa ulos samana päivänä kuin Infinity War
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova