Tuorein sisältö

Will Smith ja Aladdin neuvottelevat toivomuksista

20.04.2017 klo 11.15 | Luettu: 1803 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Will Smith ja Disney ovat yhä puheväleissä, vaikka Smith hylkäsi hiljattain uuden Dumbo-elokuvan. Hän neuvottelee nyt lampun hengen roolista. Aladdinin uuden version ohjaa Guy Ritchie.

Amerikkalaiset rakastavat hengen alkuperäistä ääninäyttelijää Robin Williamsia, joka ei ole enää keskuudessamme. Eräs keskeisistä suomalaisuuden määritelmistä on se, ettei Aladdinia voi edes katsoa, ellei äänessä ole Vesa-Matti Loiri. Disney on myöntänyt, että suomalainen dubbaus on paras dubbaus (= ei-alkuperäinen versio), joten ehkä Vesku pitäisi vain maalata siniseksi.

Lähdeuutisessa puhutaan ääniroolista. Lienee silti mahdollista, että Smith lainaa animaatiohahmolle myös liikkeensä, kuten uudessa Kaunottaressa ja hirviössä tehdään. Aladdinin ja Jasminen rooleihin etsitään tuoreet kyvyt.

Aiemmin suunnitteilla oli lampun hengen oma elokuva.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ohjuksia räiskivä je... MaidenFest 2017 tule... >

Keskustelut (1 viestiä)

grnpivpish

20.04.2017 klo 17.37 1 tykkää tästä

ei helvetti. tän viime vuosien pelleilyn jälkeen disneyta ei voi enää ikinä ottaa tosissaan. ihan kuin joku ukko vetäisi 50 vuoden loisteliaan luovan työuran ja sitten yhtäkkiä ennen eläkepäiviä alkaisi piirtelemään kirkkoveneen kuvia kauppasopimuksiin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova