Tuorein sisältö

Will Smith näyttelee "piiskattua Peteriä", joka karkaa orjuudesta liittyäkseen sotaan

17.06.2020 klo 17.30 | Luettu: 1691 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Will Smith on kiinnitetty elokuvaan Emancipation (suom. "vapautuminen"). Tositapahtumiin perustuva jännäri kertoo Peteriksi ja Gordoniksi kutsutusta miehestä, joka pakenee orjuudesta ja rämpii läpi vaarallisen suoalueen liittyäkseen Unionin armeijaan Yhdysvaltain sisällissodassa.

Peterin perään lähtee miehiä, jotka Ilta-Sanomien päätoimittajan Ulla Appelsinin logiikan mukaan eivät vielä tiedä, että orjuus on tuhmaa. No, kohta moni tietää, joten se on siinä rajalla, kannattaako epäilemättä ahkerille takaa-ajajille pystyttää patsaita. Peter sai lempinimen "Whipped Peter". Järkyttävät valokuvat hänen arvistaan menivät suoraan historiankirjoihin, kun ne julkaistiin oikeissa sanomalehdissä.

Elokuvan ohjaa Antoine Fuqua, jonka töitä ovat mm. Training Day ja The Equalizer: oikeuden puolustaja. Tuotannon on määrä alkaa ensi vuoden alussa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Finnkino avaa melkei... Ad Astran ohjaajan s... >

Keskustelut (3 viestiä)

Gappy

17.06.2020 klo 18.29 4 tykkää tästä

Will Smith on yksi ärsyttävimmistä näyttelijöistä mitä tiedän. Eikö tuo orjuus elokuvien aiheena ole jo loppuun koluttu?
lainaa
Skb

18.06.2020 klo 09.25 1 tykkää tästä

Miksi tähänkin uutiseen piti änkeä tuota oksettavaa Propagandaa.. Ulla Appelsin taitaa lisäksi olla ainut, joka kirjoittaa kolumneja ilman omaa agendaa, vaan ihan rehellisesti..
lainaa
Raivorunkkari

18.06.2020 klo 14.34 1 tykkää tästä

Skb kirjoitti:
Miksi tähänkin uutiseen piti änkeä tuota oksettavaa Propagandaa.. Ulla Appelsin taitaa lisäksi olla ainut, joka kirjoittaa kolumneja ilman omaa agendaa, vaan ihan rehellisesti..

"Rehellisesti." Noh parempi tietenkin kuin valheellisesti... Ja "agenda" näyttää olevan sama kuin kaikilla muillakin netin uutispalstoilla orjuutta ja syrjintää vähättelevillä valkoisilla tätinaisilla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova