Tuorein sisältö

Seuraava Fast & Furious saattaa olla Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin kimppaleffa

21.04.2017 klo 20.45 | Luettu: 2564 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Perheestä" kertovia Fast & Furious -elokuvia on tulossa vielä kaksi, mutta Universal Pictures tahtoo lisää. Suunnitteilla on elokuva, jossa Dwayne Johnsonin näyttelemä agentti ja Jason Stathamin näyttelemä kelmi liittoutuvat. Hahmot ottivat yhteen seitsemännessä osassa. Naljailu jatkui kahdeksannessa osassa, mutta samalla hahmojen välille alkoi kehittyä bromanssi.

Leffan kynäilee tähän tietoon pääsarjan kirjoittaja Chris Morgan. Se saatetaan tehdä ennen pääsarjan yhdeksättä osaa. Suunnitelma on varhaisessa vaiheessa: asianomaiset keskustelevat mahdollisuuksista.

Johnsonin ja Vin Dieselin välillä oli kitkaa edellisen osan kuvauksissa. Erään juorun mukaan Johnsonin ja Stathamin tulevaisuutta alustava (poistettu) kohtaus kuvattiin ilman, että Dieselille kerrottiin, vaikka hän on merkittävä tuottaja. Kahdeksannen osan lopussa on dialogia, josta voi päätellä, ettei Johnson ole varma jatkosta, mutta tämänviikkoisen juorun mukaan sotakirves on haudattu ja Johnson aikoo jatkaa myös "perhe-elokuvissa".


Lähteet: Deadline, TMZ

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel julkisti Orav... Saara Aalto kutsuu f... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova