Tuorein sisältö

Marvel julkisti Oravatytön kaverit, eli oudon supertiimin

21.04.2017 klo 16.30 | Luettu: 1044 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Marvel vahvisti, että tv-sarja New Warriors alkaa ensi vuonna, Oravatyttö oli ainoa mainittu hahmo, vaikkei hän kuulu kokoonpanoon sarjakuvissa. Muutkin hahmot on nyt paljastettu.

Doreen Green (Oravatyttö eli Squirrel Girl)
Hänellä on oravien ja tyttöjen voimat. Hän on optimistinen, vahva ja itsevarma fanityttö, joka ei ole täysin viaton. Hän inspiroi muita ja on synnynnäinen johtaja. Lemmikkiorava Tippy Toe seuraa häntä kaikkialle.

Craig Hollis (Mister Immortal)
Hän on kuolematon omien sanojensa mukaan. Hän on ärtyisä, kukkoileva, hämminkiä aiheuttava naistenmies. Hänen supervoimansa ovat mahtavia, mutta hän on liian laiska tehdäkseen niillä paljoa.

Dwayne Taylor (Night Thrasher)
Hän on YouTube-julkkis, jolla on sama supervoima kuin Batmanilla: rikas perhe. Hän on fiksu, ylväs ja itserakas. Hän uskoo vahvasti omaan versioonsa oikeudesta.

Robbie Baldwin (Speedball)
Hän osaa heitellä energiapalloja, mutta ei erityisen hyvin. Hän varttui Avengers-tornin varjossa ja hän tahtoo olla sankari, mutta hän on keskenkasvuinen ja äkkipikainen.

Zack Smith (Microbe)
Hän osaa puhua pöpöille. Voimat melkeinpä tekevät hänestä telepaatin: hän tietää täsmälleen, mitä olet tehnyt. Isokokoinen ja hyväsydäminen tyyppi kärsii luulosairaudesta ja itsetunto-ongelmista.

Deborah Fields (Debrii)
Hän on telekineettinen lesbo rajoitetulla nostovoimalla. Hän on ylpeä ja täysin itsenäinen, tai niin hän väittää menetettyään lähimmäisen. Hän ei kuuntele muiden hevonsontaa, vaan on teräväkielinen ja vitsikäs.

Sarjassa nähdään oikeita näyttelijöitä, mutta tältä sankarit näyttävät piirrettyinä:


Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ozzyn entinen kitari... Seuraava Fast & Furi... >

Keskustelut (1 viestiä)

alke

21.07.2017 klo 13.34

Wait, what... "telekineettinen lesbo rajoitetulla nostovoimalla", kas siinäpä supervoimat.

Kirjoita kommentti

28553

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova