Tuorein sisältö

Neljä uutta Game of Thrones -sarjaa on kehitteillä!

04.05.2017 klo 23.51 | Luettu: 4264 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO paljastaa, että peräti neljä Game of Thrones -sarjaa on kehitteillä pääsarjan lisäksi. Kukin sarja käsittelee eri aikakautta. Sitä ei ole päätetty, milloin yksikään uusista sarjoista alkaa, mutta niiden kirjoittaminen on pääsemässä vauhtiin.

Yhdestä sarjasta vastaa Max Borenstein (Godzilla, Kong: Pääkallosaari) ja toisesta Brian Helgeland (Menneisyyden ote, Ritarin tarina).

Kirjailija itse eli George R.R. Martin on mukana kirjoittamassa kahta muuta sarjaa. Toista hän kehittelee Jane Goldmanin (X-Men: Days of Future Past, Kingsman: salainen palvelu) kanssa ja toista Carly Wrayn (Mad Men, The Bastard Executioner) kanssa.

Pääsarjan tuottajat ja kirjoittajat Dan Weiss ja David Benioff jatkavat tuottajina, mutta kirjoittamiseen he eivät osallistu. Myös Martin toimii kaikkien sarjojen tuottajana.

Sarjoista ei kerrota mitään konkreettista. Yksi sarja todennäköisesti perustuu Martinin Dunk and Egg -romaaneihin, jotka ovat itsenäisiä esiosia. Martin on väsännyt runsaasti historiaa maailmalleen, joten yhdenkään sarjan suunnittelua tuskin aloitetaan tyhjästä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Futistähti Cristiano... Helppo tapa säästää ... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

05.05.2017 klo 06.33

Toivottavasti ei tule koskaan, käyttäisivät nuokin energiat ja rahat ennemmin johonkin hyvään, vaikkapa Sopranosin jatkoon tai lisäsarjaan.
lainaa
bfivoiorvt

05.05.2017 klo 08.06 2 tykkää tästä

Joo kiva HBOlla 8 tuntia Game of Thronesia päivässä. Menee vähän yksipuoliseksi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova