Tuorein sisältö

George R.R. Martin kommentoi Jon Snow -sarjaa

27.06.2022 klo 17.30 | Luettu: 501 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


George R.R. Martin puhuu Game of Thrones -sarjan ensimmäisestä jatko-osasta "blogissaan, joka ei ole blogi". Saagalle on kehitelty esiosia jo pitkään, mutta hiljattain paljastui, että Kit Haringtonin näyttelemän Jon Snow'n on määrä palata jatko-osaan.

Sarjan työnimi on Snow, joten Snow on päähenkilö kuten epäiltyä. Sarja on ollut kehitteillä lähes yhtä kauan kuin esiosasarjat Ten Thousand Ships, Sea Snake (alias Nine Voyages) ja The Hedge Knight (alias Knight of the Seven Kingdoms), joista uutisoitiin aikaa sitten.

Snow-sarja on Haringtonin idea. Harington toi projektiin oman tiiminsä, jota Martin kuvailee erinomaiseksi. Martin on mukana konsulttina kuten muissakin projekteissa; hän on tavannut Snow-tiimin oman tiiminsä kanssa.

Martin ei pysy itsekään kärryillä siitä, mistä HBO on puhunut, mutta kun juorut osuvat oikeaan, hän voi ne vahvistaa. Mainitut neljä näyteltyä sarjaa ovat käsikirjoitusvaiheessa. Ne eivät ole saaneet vihreää valoa, eikä Martin pidä kaikkien toteutumista todennäköisenä, vaikka hänelle ne kaikki kelpaisivat. Hän toivoo lisää fantasiaa televisioon, joten hän toivoo menestystä myös Valtasormukset-sarjalle, joka on Game of Thronesin ensimmäisen esiosan House of the Dragonin melko suora kilpailija syksyllä.

Martin "ei ole unohtanut" seuraavaa romaania. Hän kirjoitti Tyrionia vähän aikaa sitten.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Top Gun: Maverick on... Furiosa ajautuu kahd... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova