Tuorein sisältö

Ridley Scottilla on selvä päivä: Alien-saaga etenee leffa kerrallaan

11.05.2017 klo 18.30 | Luettu: 2095 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ridley Scott tarjoaa suoraa puhetta. Prometheuksen aikoihin hän oli sitä mieltä, että alkuperäinen Alien-hirviö "on kokattu", eli loppuun käsitelty. Nyt kun hirviö tekee paluuta, hän tarkentaa, että hän uskoi hirviön olevan niin kokattu, että sen suussa on appelsiini, mutta hän oli väärässä.

Prometheuksen saama palaute muutti tilanteen. Fanit eivät sano viimeistä sanaa, mutta Scott pitää fanien kuuntelemista järkevänä ja hän on tutustunut turhautuneisiin reaktioihin. Ymmärrettyään, että fanit tahtovat hirviön, Scott ajatteli "vau, okei, olen väärässä".

Prometheuksen jälkeen Scott on viljellyt erinäisiä lupauksia. Villein on se, että jos Alien: Covenant menestyy, se saa neljä jatko-osaa. Miehen tuoreet puheet ovat käytännönläheisiä. Hän uskoo aloittavansa seuraavan osan kuvaukset vuoden sisällä. Hän saattaa ohjata Alien-leffan vielä senkin jälkeen, mutta hän ei ole varma.

Scott ei ole varma siitäkään, mitä tapahtui Neill Blomkampin Alien-elokuvalle (Aliens - paluun vaihtoehtoiselle jatko-osalle). Hänen oli määrä toimia tuottajana, mutta käsikirjoitusta ei näkynyt. Leffa on peruttu, mutta hänestä se ei johdu.


Lähde: Yahoo Movies

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Hellboy on synk... Arrow-universumin se... >

Keskustelut (1 viestiä)

dgdg456446

11.05.2017 klo 23.34

Kannattaa vilkaista Aliens colonial marinesin DLC Stasis interrupted jos tätä Blomkampin leffaa ei saada.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova