Tuorein sisältö

Tom Hardy on Venom

19.05.2017 klo 22.20 | Luettu: 4699 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Hardy on kiinnitetty elokuvaan Venom, joka kertoo Spider-Manin maineikkaasta vastustajasta. Ohjauksesta vastaa Ruben Fleischer, jonka töitä ovat Zombieland ja Gangsterisota.

Venom saapuu teattereihin lokakuussa 2018. Hardy saatiin mukaan nopeasti sen jälkeen, kun hän jätti jännärin Triple Frontier. Sisäpiirilähteiden mukaan hän on hahmon suuri fani.

Hardy näyttelee Eddie Brockia, eli ensimmäistä miestä, joka muodostaa Venomin avaruudesta tulleen symbiootin kanssa. Sarjakuvissa Spider-Man käytti symbioottia ensin, mutta Venomiksi hän ei nimeä vaihtanut.

Venomista on nähty useita versioita ja alkuperäinenkin versio toimi usein antisankarina, joten otus voi helposti kannatella omaa elokuvaa. Outoa on vain se, ettei Sonyn tuottama Venom sijoitu Marvelin elokuvauniversumiin, vaikka Sonyn ja Marvelin yhteinen leffa Spider-Man: Homecoming sijoittuu.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Haastattelussa Assas... Robert Trujillon liv... >

Keskustelut (6 viestiä)

sirgwghbprpwih

20.05.2017 klo 12.02 3 tykkää tästä

Täytyy Sonyn kokeilla tällakin. Luulevat ettei Venomin kanssa voi flopata. Mutta kun floppaavat niin sitten mennään itkien Marvelin luo että tehkää hyvä leffa ja antakaa meille osa voitosta.

Sääli vaan että siinä vaiheessa ollaan jo jossain vuodessa 2020. Enkä jaksa että Infinity Warin jälkeen tämä sarja voi mitenkään seistä sellaisena kassamagneettina kuin nyt. Thanoksen ja kosmisen sodan jälkeen on aika vähän suuntia mennä. Ainoa olisi että saisivat X-Menin, Fantastic Fourin ja loput takaisin niin voisivat vielä tehdä Phase nelosen jonka päätteeksi Doom, Magneto, Loki, MODOK, Kingpin, Red Skull ja se oikea Mandarin perustavat maailmantuhojengin johon vielä Venomkin voi liittyä rivimiehenä
lainaa
vccvv

20.05.2017 klo 14.04 2 tykkää tästä

Tuskin floppaa Hardyn kanssa..miksi mies suostuisi rooliin jos käsis olisi huono? Hardylle satelee tarjouksia viikottain, miehellä on varaa valita.
lainaa
pwejfvirhbo

20.05.2017 klo 17.22 1 tykkää tästä

On Hardyllakin huonompia leffoja ollut. Varmaan jo se että pääsee yleensä Venomin rooliin on aika motivoivaa.

Plus pitää muistaa että jossain vaiheessa Christian Bale, Jamie Foxx, Johnny Depp, Will Smith ja joukko muita on ollut ihan vastaavassa tilanteessa. Pidetty kultamiehenä joka tekee jokaisesta leffasta hyvän
lainaa
www

21.05.2017 klo 17.29

No montako floppia 2000 luvulla? Tulee mieleen vain This means war josta siitäkin tosin moni pitää.
lainaa
Aasi

22.05.2017 klo 06.33

www kirjoitti:
No montako floppia 2000 luvulla? Tulee mieleen vain This means war josta siitäkin tosin moni pitää.


Deserter, Minotaur, Flood ja The Killing Gene tulee ainakin mieleen, eli vähintään 4 floppia 2000 luvulla.
lainaa
ddew

22.05.2017 klo 15.30

Minotaur on noista ainut kunnon floppi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova