Tuorein sisältö

Paparazzit houkuttelivat edesmenneen Heath Ledgerin huumekoukkuun?

12.04.2008 klo 15.54 | Luettu: 2397 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

USA:sta kuuluu jälleen kummia. Hollywoodilaista kuvatoimistoa vastaan on nostettu syyte, jossa väitetään toimiston paparazzien yllyttäneen pari vuotta sitten näyttelijä Heath Ledgeria käyttämään kokaiinia. Tarkoituksena oli kuvata suosikkinäyttelijä imppaamassa kokaa ja hankkia pieni omaisuus videopätkän myynnillä. Ledger kuoli tammikuussa lääkkeiden yliannostukseen.

Syytteen mukaan tapaus sattui vuonna 2006 järjestetyn Yhdysvaltojen näyttelijöiden ammattiyhdistyksen palkintojuhlan jatkobileissä. Heath Ledger palkittiin gaalassa roolistaan elokuvassa Brokeback Mountain. Väitteen mukaan kaksi paparazzia tarjosi päihderiippuvaisena tiedetylle Ledgerille kokaiinia hotellijatkoilla. Netissäkin levinneellä videolla Ledgerin ei nähdä käyttävän kokaiinia, mutta pätkässä puhutaan huumeiden käytöstä. Tiettävästi videota on myyty medioille ympäri maailmaa yli miljoona dollarin verran.

Syytteen takana on freelancer-toimittaja, joka itse oli paikalla palkintogaalan jatkoilla mutta ei osallistunut huijausyritykseen. Toimittaja pitää toimia moraalittomina ja haluaa myös puhdistaa oman maineensa.

Lähde YLE, Reuters




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Tolkki sai henk... Suomen musiikkivient... >

Keskustelut (1 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

12.04.2008 klo 22.19

Julma maailma. Hyvä näyttelijä kuolee jonkun muun rahanhimon takia.
Tosin niin niitä rullahuulia potkii pilveä tuhatkaupalla per päivä, joten miksi enää vaivautua välittämään siitä, että rikas, kaunis ja suosittu valkoinen poju vetää pöllyä päähän liikaa?
Eikä tuo vitun vasikka paranna maailmaa yhtään sulkemalla silmänsä ja osoittamalla umpimähkään syyttävällä sormella saadakseen maineensa puhtaaksi ja ansaitakseen sillä rahaa.

Vitun kiva.


Rip Joker.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova