Tuorein sisältö

Aliens! Zemeckisin UFO-sarja astuu meemiäijän reviirille

26.05.2017 klo 19.30 | Luettu: 2942 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


History Channel panosti aikanaan sivistäviin dokumentteihin. Sitten ohjelmistoon tulivat tosi-tv-ohjelmat, sensaatiohakuiset roskadokumentit ja näytellyt tv-sarjat. Kehityssuunnan hyviin puoliin lukeutuu (pääasiassa kiitosta saanut) sarja Viikingit (Vikings).

Uutiskuva on tunnetuin tapa, jolla kanavan valintoja parodioidaan: tv-sarja Ancient Aliens ei saa tiedemiesten hyväksyntää. History ei tästä selvästikään välitä, sillä kanava on tilannut avaruusolennoista kertovan näytellyn sarjan Robert Zemeckisin tuotantotalolta.

Sarjan nimi on Blue Book ja se alkaa 10 jakson voimin. Sarja perustuu tositapahtumiin enemmän tai vähemmän. "Project Blue Book" on Yhdysvaltain pitkäikäisin ufotutkimus: 50- ja 60-luvuilla tutkittiin, ovatko tunnistamattomat lentävät esineet uhka. Päähenkilö on professori J. Allen Hynek, joka aloitti epäilijänä, mutta suhtautui avaruusolentojen mahdollisuuteen yhä vakavammin tutkimuksia tehdessään.

Kukin jakso pureutuu todelliseen tapaukseen. Zemeckis kuvailee sarjaa "historiallisten faktojen ja erikoisen viihteen täydelliseksi fuusioksi".

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskan aikataulut ju... Ota haltuun Klamydia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova