Tuorein sisältö

Intian tiikeri on uusi Rambo

30.05.2017 klo 18.15 | Luettu: 2687 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sylvester Stallone palasi John Rambon rooliin vielä kerran vuonna 2008. Seuraavasta siirrosta on jossiteltu siitä lähtien: tulossa on jatko-osa, sci-fiversio, tv-sarja, ei mitään, ehkä sittenkin jotakin, tai ei. Viime vuonna väitettiin, että uusi versio on tulossa.

Varminta tietoa on se, että intialainen versio on tulossa ensi vuonna. Intialaiset ovat hankkineet virallisen lisenssin. Ramboa näyttelee Tiger Shroff, joka on tulkinnut mm. supersankaria elokuvassa A Flying Jatt. Ohjauksesta vastaa Siddharth Anand, jonka rambomaisin elokuva lienee toimintakomedia Bang Bang, sillä lupaavalta kuulostava Ta Ra Rum Pum on romanttinen komedia.

Intian Rambo kertoo eliittijoukon viimeisestä selvinneestä jäsenestä, joka löytää uuden sodan kotiin palatessaan. Hänet pakotetaan vaarallisiin viidakoihin ja Himalajan jäisille vuorille. Lopulta pysäyttämättömäksi koneeksi koulutettu mies iskee takaisin ja päästää irti helvetin.

Ohjaajan mukaan Intiassa ei ole juuri tehty elokuvia Rambon kaltaisista yksinkertaisista ja rehellisistä toimintasankareista.


Stallone on näyttänyt projektille peukkua:

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arman Alizad ja suom... Nikke Ankara laittaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova