Tuorein sisältö

Lastenleffa tahdikkaana: mitä jos Lumikki olisi karsea plösö?

03.06.2017 klo 11.50 | Luettu: 1883 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Animaatioelokuva Red Shoes and the 7 Dwarfs kertoo prinsseistä, jotka on muutettu kääpiöiksi ja tytöstä, jota prinsessan rooli ahdistaa. Prinssit tahtovat murtaa kirouksen. He ovat kuulleet, että punaiset taikakengät saattavat auttaa, joten he myös oppivat, mitä prinsessa noilla kengillä tekee. Kuvankaunis prinsessa on kengät riisuessaan ruma punkero. Öh?

Mainoskampanja on nostanut pienen kohun. Tekijöiden mukaan elokuva on koko perheelle suunnattu kertomus sisäisen kauneuden merkityksestä ja vääristyneistä kauneusihanteista. Sanoma ei avaudu julisteessa, joka ilmoittaa, ettei ylipainoinen versio prinsessasta ole kaunis. Kurssia ei korjaa traileri, jossa kääpiöt valmistautuvat onanoimaan, kunnes he oppivat totuuden.

Lumikin englanninkielinen ääninäyttelijä Chloë Grace Moretz on itse äänekkäin älähtäjä. Hän vakuuttaa, että käsikirjoitus on kaunis ja mainoskampanja ei ole hänen tiiminsä hyväksymä. Tuottaja Sujin Hwang on pyytänyt anteeksi ja ilmoittanut, että nykymuotoinen mainoskampanja on peruttu.Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuleva supertähti lö... Päivän pila: sivisty... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova